Programma 2018

De Jeugd vakantie vreugd week van 2018 zal plaats gaan vinden van maandag 13 t/m zaterdag 18 augustus 2018.

Programma 2018

Inschrijven

Bij vrijwel elke activiteit is na-inschrijven mogelijk tegen contante betaling van €3,50 per deelnemer per activiteit. Klik hieronder voor meer informatie

Inschrijven

Wordt vrijwilliger

Al 62 jaar organiseert stichting Jeugd Vakantie Vreugd Drunen in de laatste week van de schoolvakantie allerlei speel- en doe activiteiten voor alle kinderen van de basisscholen in Drunen en omgeving. Om deze activiteiten voort te kunnen zetten is JVV op zoek naar enthousiaste vrijwilligers.

Vrijwilliger worden

Laatste Nieuws

18/08/2018

Helaas zit onze JVV week er weer op, we hopen dat iedereen veel plezier heeft gehad tijdens onze week. Kijk terug naar onze week via de foto’s of de uitslagen. Kijk ook even bij de gevonden voorwerpen om te zien of één van de voorwerpen van u is.

11/08/2018

Helaas ervaren wij problemen met onze website op het moment dat deze vanaf een smartphone wordt geopend. Daarom hebben wij een tijdelijke website met daarop alle informatie die wel vanaf Smartphones werkt. Onze excuses voor het ongemak. Ga naar mobiel.jvvdrunen.nl als u vanaf een smartphone onze website wilt bereiken en deze site niet werkt.

08/08/2018

Wilt u deelnemen aan de escape room groep 5 op vrijdag? Dan moet u één van de laatste plaatsen reserveren. Meer informatie.

JVV Drunen in het nieuws

Foto’s

Bekijk alle foto’s van vorig jaar, maar ook van eerdere jaren. Alle foto’s worden gemaakt door Fotoclub Drunen, wij willen ze bedanken voor het vastleggen van onze activiteiten.

Ga naar het fotoalbum

Contact & vragen

Contact

U kunt altijd contact met ons opnemen via het contactformulier op deze site.

Contact bestuur

Contact hoofdleiding
U kunt ook, indien we online zijn, met ons chatten.

Vragen

Kijk voor vragen eventueel eerst bij onze Veelgestelde Vragen

Veelgestelde Vragen

Wij willen graag onze sponsoren bedanken

Wilt u ons ook sponsoren of wilt u adverteren? Neem dan contact met ons op voor alle (adverteer)mogelijkheden.