Welkom

Beste jongens en meisjes,

De Jeugd Vakantie Vreugd week is helaas weer voorbij. Het was een hele gezellig week, kijk hier voor de foto’s van deze week.


Laatste nieuws

Uitslagen: De uitslagen van dit jaar staan online, deze zijn hier te vinden.

Foto’s: Dit jaar worden er ook bij onze activiteiten weer foto’s gemaakt door Fotoclub Drunen. Klik hier voor het fotoalbum.


Rectificatie vrijwilligersfeest in nieuwsartikel: in een krantenartikel m.b.t. ons 60 jarig bestaan wordt er gesproken over een vrijwilligersfeest. Wat er helaas niet bij vermeld is, is dat dit feest alleen voor genodigden is. Voor vragen kan contact met ons worden opgenomen.


Oproep vrijwilligers

Beste ouders, familieleden en kennissen,

Al 60 jaar organiseert stichting Jeugd Vakantie Vreugd Drunen (JVV) in de laatste week van de schoolvakantie allerlei speel- en doe activiteiten voor alle kinderen van de basisscholen in Drunen en omgeving. Wellicht heeft u als kind zelf deelgenomen aan een JVV-week.

Om deze activiteiten voort te kunnen zetten is JVV op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die zich in willen zetten als organisator van een activiteit of als spel begeleider in de JVV-week. Als spelbegeleider wordt van u verwacht dat u helpt bij een of meerdere spellen gedurende de week. De tijd die u hieraan besteedt is dan minimaal een ochtend, middag of avond. Als organisator van een activiteit (leiding) organiseert u een activiteit gedurende de JVV week. Ook worden er voor de leiding 3 keer per jaar vergaderingen gehouden.

Nieuwe ideeën voor activiteiten zijn altijd welkom. Het is ieder jaar weer leuk om de vele vrolijke gezichten van de kinderen te zien. Dan weet je waarvoor je het doet. Vooral voor de kinderen die niet op vakantie kunnen gaan is het belangrijk dat stichting Jeugd Vakantie Vreugd Drunen blijft doorgaan.

…maar daar hebben wij u wel bij nodig!

Iedereen die graag wil helpen bij een activiteit kan dit op het vrijwilliger inschrijfformulier vermelden of contact opnemen met een van de bestuursleden.


60 jarig bestaan

Dit jaar bestaat Jeugd Vakantie Vreugd 60 jaar!

Momenteel organiseert de stichting Jeugd Vakantie Vreugd Drunen al 60 jaar met heel veel vrijwilligers en inzet in de laatste week van de zomervakantie een spel- en doe-week. dit jaar is dan ook een mijlpaal voor onze stichting en we hopen dat we nog heel lang door mogen gaan om de kinderen een onvergetelijke week te bezorgen.

We gaan dit jubileumjaar uiteraard groots vieren, dit zullen we gaan doen bij Duinoord. Voor deze activiteit kon alleen online worden ingeschreven t/m 14 augustus 2016.

We willen alle sponsoren bedanken die het mogelijk maken om het feest in Duinoord met zijn allen te kunnen gaan vieren.

 

Volg ons op Facebook
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief