Adverteren

De stichting Jeugd Vakantie Vreugd Drunen is een non-profit organisatie die 66 jaar bestaat. We zijn er in geslaagd om al 63 jaar een gezellige activiteitenweek te organiseren voor Drunen en omgeving. Om deze week te kunnen organiseren zijn we altijd opzoek naar vrijwilligers, sponsoren maar ook adverteerders.  De JVV week zou geen succes zijn zonder onze adverteerders.

Wilt u de stichting helpen door te adverteren met uw bedrijf, organisatie of vereniging? U kunt bij ons op meerdere manieren adverteren.

Als eerste kan dat in ons boekje deze wordt onder alle basisschoolkinderen in Drunen en omgeving verspreid via de nieuwsbrief en digitaal gepubliceerd op onze website. Door de huidige situatie omtrent corona zullen we dit jaar geen fysiek boekje uitbrengen, daarom krijgt u bij een aanschaf van een advertentie in het boekje een gratis advertentie op de website erbij.

De kosten voor adverteren in het boekje zijn als volgt:

1/3 pagina (125X59 mm) – €25
1/2 pagina (126X90 mm) – €35
1 pagina (126X183 mm) – €65

Mocht u interesse hebben om te adverteren of vragen hierover hebben, neem dan contact met ons op.


Naast adverteren in het boekje zijn er nog een aantal manier om de stichting Jeugd Vakantie Vreugd te helpen:

Adverteren op onze site: Onze site heeft jaarlijks +-4000 bezoekers, naast elke pagina (uitgezonderd de homepage) ziet u adverteerruimte waar de advertenties elkaar afwisselen. U kunt hier een digitale advertentie plaatsen die dan door zeker 4000 mensen per jaar bekeken zal worden.

De kosten voor het adverteren op de website zijn als volgt:

Klein (125X59 mm) – €12,50
Middel (126X90 mm) – €17,50
Groot (126X183 mm) – €32,50

Neem contact met ons op voor meer informatie of als u in de sidebar wilt adverteren.


E-Ticket advertentie: Sinds 2015 verkopen we e-tickets voor onze activiteiten. Deze tickets zullen bij alle online inschrijvingen, dus zowel de early-bird tickets als de gewone inschrijvingen, worden gebruikt. U krijgt van ons de mogelijkheid om te adverteren op deze e-tickets die iedereen uit print en mee neemt naar de activiteiten. Uw advertentie zal dus meer dan 1.000 keer geprint worden en meegenomen! Het is mogelijk om uw advertentie op alle e-tickets te plaatsen of op alleen van de early-bird of daarna de online inschrijvingen. Neem contact met ons op voor meer informatie of als u wilt adverteren op onze e-tickets.


Spel adopteren: als je de kosten van het onderdeel op je neemt kun je je bedrijfsnaam aan een spel koppelen. Zo wordt het spel ook naar buiten uitgedragen. Een voorbeeld is de Top1Toys speelwinkel. Je mag ook een spandoek, flyers of een vaandel gebruiken als reclame. Of iets anders aan reclame tijdens en voor dat het onderdeel begint. De naam van de activiteit met jouw bedrijf wordt ook op de website vernoemd en in ons boekje, waar alle activiteiten in staan. Neem contact met ons op voor meer informatie of als u wilt adverteren op onze e-tickets.

De volgende bedrijven hebben een spel geadopteerd:

Elle Vrouw en Geboortezorg – Poppen en Beren bureau