Adverteren

De stichting Jeugd Vakantie Vreugd Drunen is een non-profit organisatie die dit jaar al 60 jaar bestaat. We zijn er in geslaagd om al 62 jaar een gezellige activiteitenweek te organiseren voor Drunen en omgeving. Om deze week te kunnen organiseren zijn we altijd opzoek naar vrijwilligers, sponsoren maar ook adverteerders.  De JVV week zou geen succes zijn zonder onze adverteerders.

Wilt u de stichting helpen door te adverteren met uw bedrijf, organisatie of vereniging? U kunt bij ons op meerdere manieren adverteren. Als eerste kan dat in ons boekje met een oplage van ca. 2000 en deze wordt onder alle basisschoolkinderen in Drunen verspreid.

Mocht u interesse hebben om te adverteren of vragen hierover hebben, neem dan contact met ons op. U kunt hier ook alvast de advertentieovereenkomst downloaden en invullen en vervolgens deze naar ons opsturen of bij ons afleveren.
Op deze overeenkomst staan ook de advertentietarieven.

Naast adverteren in het boekje zijn er nog een aantal manier om de stichting Jeugd Vakantie Vreugd te helpen:

Adopteer een spel: Dit houd in dat u een spel sponsort en in ruil daarvoor mag u bij dat spel adverteren en zal uw naam op de door u gewenste wijze worden gepromoot. Neem contact met ons op voor meer informatie of als u een spel wilt adopteren.

E-Ticket advertentie: Sinds 2015 verkopen we e-tickets voor onze activiteiten. Deze tickets zullen bij alle online inschrijvingen, dus zowel de early-bird tickets als de gewone inschrijvingen, worden gebruikt. U krijgt van ons de mogelijkheid om te adverteren op deze e-tickets die iedereen uit print en mee neemt naar de activiteiten. Uw advertentie zal dus meer dan 1.000 keer geprint worden en meegenomen! Het is mogelijk om uw advertentie op alle e-tickets te plaatsen of op alleen van de early-bird of daarna de online inschrijvingen. Klik hier voor het voorbeeld van een e-ticket met advertentieruimte. Neem contact met ons op voor meer informatie of als u wilt adverteren op onze e-tickets.


Adverteerders:

 

3-6-2015 20-07-30

 

Wij willen graag onze sponsoren bedanken

Wilt u ons ook sponsoren of wilt u adverteren? Neem dan contact met ons op voor alle (adverteer)mogelijkheden.