Bos & Duin avontuur

De klap op de vuurpijl van Jeugd Vakantie Vreugd. Ieder jaar wordt de JVV-week afgesloten met een geweldig overnachtingskamp, vrijwel altijd aan de Roeivijver. Voor €12,50 bieden wij kinderen van 8 tot 13 jaar de mogelijkheid om 24 uur in en rondom de bossen allerlei spellen te spelen, te eten, uitdagingen aan te gaan en om te kamperen.

Voor dit bedrag is het helaas niet mogelijk om een vaste locatie zoals een boerderij of hut aan de bossen te huren. Om deze redenen maken wij
elk jaar gebruik van (deels) gesponsorde tenten en chemische toiletten. Uiteraard brengt het organiseren van een dergelijk kamp veel denkwerk met betrekking tot de wet- en regelgeving rondom veiligheid met zich mee.

Het organiseren van Bos en Duin kost elk jaar veel inspanning en planning, maar met de inzet van vele vrijwilligers weten wij telkens weer een geweldige ervaring neer te zetten voor alle deelnemers. Ieder jaar zien we aan het einde van deze activiteit iedereen met het grootste enthousiasme de ouders vertellen over de ervaringen en activiteiten.

Helaas merken wij dat het de laatste jaren lastig is om een grote groep deelnemers voor dit kamp te enthousiasmeren. Met dit artikel hopen wij
veel nieuwe deelnemers kennis te laten maken met deze activiteit. Om deze reden willen wij dan ook een informatieavond organiseren op dinsdagavond 26 juni. Ook als u tips heeft of kritiek op het Bos- en Duinavontuur dan horen wij dat graag van u zodat we dit kunnen meenemen in het organiseren van deze activiteit. Zodat we deze activiteit kunnen aanpassen aan de wensen van de kinderen. Want daar draait het tenslotte om, de kinderen staan centraal zodat wij hen een onvergetelijke tijd kunnen bezorgen.

Voor vragen over andere activiteiten van JVV bent u ook van harte welkom. Mocht u op de hoogte gehouden willen worden van deze avond, mail dan naar bosenduin@jvvdrunen.nl.

Ondanks de beperkte middelen lukt het altijd om een geweldige belevenis voor de kinderen neer te zetten. Juist daarom hopen wij op zoveel mogelijk
deelnemers. Wij hopen u en uw kind dan ook graag te zien aan het einde van de zomervakantie!


Bos & Duin

Leeftijd: 8 – 12 jaar
Tijd: vrij. 13.00 – za. 12.00
Locatie: de Roeivijver

(Let op! We vertrekken dit jaar met zijn allen vanaf het Raadhuisplein)

Ik hou van Holland, lekker logeren aan het meer. Een stukje Holland, ieder jaar weer keer op keer. Daar waar die tenten staan, s’ avonds eten bij de frietkraam. Ik hou van Holland, met je bossen en je hei. Jouw blonde duinen in een bonte rij. Op heel dees grote aard, al ben ik van huis en haard, is Bos&Duin mij ’t meeste waard.

Voor alle bovenbouw kinderen is er ook dit jaar weer een spannende overnachting gepland aan de roeivijver. Leuke spellen, teambuilding en de krachten der natuur overwinnen! Samen met jouw team ga jij de strijd aan om van alle andere te winnen. Plezier, kracht, geduld en samenwerking zijn de sleutelwoorden tot het succes. Het thema van dit jaar is natuurlijk ‘ik hou van Holland! Dus kom maar op met al die oranje leeuw(innen). Wil jij samen met jou vrienden laten zien dat jullie de sterkste, slimste, snelste en beste zijn? Schrijf je dan snel in! VOL=VOL

Voor de ouders: deze activiteit duurt 23 uur. Dat houd in dat de kinderen blijven overnachten van vrijdag avond op zaterdag ochtend op het terrein van JVV (zonder ouders). Er hoeft geen eten en/of drinken te worden meegegeven, dit wordt volledig verzorgd door JVV Drunen. Wat u wel moet meegeven is voldoende schone. Lange broeken en een trui zijn een pre voor ’s avonds. Ook zonnebrand, petjes en zonnebril zijnvan belang met warm weer. Verdere praktische informatie volgt na de inschrijving.

Contactpersonen: Marloes van der Lee en Cees de Wilde