Contact

Wij zijn nu ook bereikbaar via WhatsApp voor nog sneller contact met u. Voeg ons toe met nummer +31647127004 of klik op deze link om een WhatsApp gesprek met ons te starten. Wij raden het aan om tijdens de week via Whatsapp contact met ons op te nemen.

U kunt ook onderstaand formulier invullen. Maak in dat geval hieronder een keuze of u contact wilt opnemen met het Bestuur, Secretariaat, PR of de Webmaster.

Contactformulier bestuur
  1. (verplicht)
  2. (geldig email adres)
  3. (verplicht)
  4. Vul onderstaande vraag in*
 

*Deze beveiliging is helaas nodig om te verifiëren dat u dit formulier invult en geen robot, dit omdat we helaas spam ontvangen via dit formulier. Onze excuses voor het ongemak. Mocht de verificatie niet werken/lukken dan mag u ook mailen naar info@jvvdrunen.nl

Als u contact wilt met één van onze hoofdleiding, klik dan hier.


Stichting Jeugdvakantievreugd Drunen
KvK nummer 41099388

Adres (dit is geen postadres!):
Jan Tooropplantsoen 76
5151SK Drunen

Telefoonnummer 0416 – 37 85 75
Let op: dit is het telefoonnummer van de penningmeester. Voor contact met de stichting adviseren wij u om altijd het contactformulier te gebruiken zodat uw vraag het beste en zo snel mogelijk beantwoord wordt door de juiste persoon. Kijk voor alle telefoonnummers van het bestuur en de hoofdleidingen in het boekje dat jaarlijks door ons wordt uitgegeven.