Inschrijven

Om in te schrijven voor één of meer activiteiten kunt u naar onze inschrijfwebsite toe gaan, inschrijven.jvvdrunen.nl. Betalen kan via de website alléén via iDEAL.

Kosten per activiteit:

Online inschrijving (t/m 15 augustus)    –     €3,50

Na-inschrijving (ter plekke)   –     €3,50

–  –  –

JumpXL*     –     €5,-

Jubileumactiviteit**     –     €10,-

Bos en Duin avontuur     –     €5,-

Inschrijf website

*Om mee te doen met JumpXL dient een deelnemer minstens aan 1 andere activiteit van onze week deel te nemen.

**Om mee te doen met de jubileumactiviteit dient een deelnemer minstens aan twee andere activiteiten van onze week deel te nemen.

In beide gevallen tellen de twee activiteiten die benodigd zijn voor de jubileumactiviteit niet mee voor JumpXL en visa versa. Ook JumpXL en de jubileumactiviteit tellen zelf niet mee voor elkaar. Dit betekend dat als je aan zowel de jubileumactiviteit als JumpXL mee wil doen dat je 3 extra activiteiten ernaast moet kiezen.


Activiteiten die vol zitten:

  • Bootcamp 4 t/m 7 jaar (extra sessie toegevoegd)
  • Crearette 6 – 9 jaar tijdslot 3
  • Escape Room tijdslot 1 en 2
  • JumpXL tijdslot 1
  • Judo
  • Pijl en boog trefbal tijdslot 1 (extra sessie toegevoegd)
  • Schilderen 4 t/m 7 jaar (8 – 12 is nu 4 – 12 jaar)
  • Turnen 4 – 7 jaar

Deelnemers die een Heusdenpas/kind pas hebben krijgen 50% korting op onze activiteiten, klik hier voor meer informatie hierover.

Bij het na-inschrijven kunt u dit jaar via pin OF contant betalen. We zullen vooraf aangeven waar pinnen mogelijk is en waar een betaalverzoek gebruikt gaat worden. Let in het programma op het onderstaande pin logo. Onze voorkeur gaat uit naar gepast en contant zodat de deelnemer het geld aan ons kan geven en u zelf niet in de rij hoeft te gaan staan.


Bij inschrijving gaat u automatisch akkoord met onze Algemene Voorwaarden.

Mochten de regels vanuit het RIVM aanscherpen en we onze week niet meer mogen organiseren dan zullen we dit tijdig communiceren en het geld van alle inschrijvingen terugstorten excl. de transactiekosten van €0,45.