Inschrijven

Online inschrijven is mogelijk via inschrijven.jvvdrunen.nl.  Zie voor meer informatie de uitleg hieronder.

Kosten per activiteit:

Early Bird inschrijving   –     €2,50

Online inschrijving  –     €3,50

Ter plekke inschrijven   –     €3,50

JumpXL   –     €5,-*

–  –  –

Fietsvaardigheid     –     €0,00

Toneelworkshop     –     €0,00

MEGA Zonnebloem Stoepkrijt Kleurwedstrijd     –     €0,00

Inschrijf website

*Om mee te doen met JumpXL, Monkeytown en/of Glow in the Dark midgetgolf dient een deelnemer minstens aan 1 andere activiteit van onze week deel te nemen. Deze activiteiten tellen niet mee voor elkaar én een activiteit die als 2e activiteit telt voor bijvoorbeeld JumpXL telt niet ook mee als tweede activiteit voor Glow in the Dark Midgetgolf.

Meer uitleg

Voorbeeld van aan hoeveel activiteiten moet een deelnemer inschrijven als de deelnemer mee doet aan JumpXL, Monkeytown en/of Glow in the Dark Midgetgolf?

Activiteit(en)Aantal EXTRA activiteitenTotaal aantal activiteiten (min.)
JumpXL12
Monkeytown12
Glowgolf12
JumpXL + Glowgolf24
Monkeytown + Glowgolf24

Heusdenpas/leergeld

Deelnemers die een Heusdenpas/kind pas hebben krijgen 50% korting op onze activiteiten, klik hier voor meer informatie hierover.

Leergeld/Heusdenpas


Ter plekke inschrijven

Bij vrijwel elke activiteit is het mogelijk om ter plekke in te schrijven tegen het tarief van €3,50 per deelnemer per activiteit. Omdat hier normaal gesproken rijen kunnen ontstaan gaan we dit jaar een proef starten waarbij het mogelijk is om thuis vooraf al het inschrijfformulier in te vullen voor inschrijvingen ter plekke, daarna hoeft er alleen nog maar betaald te worden bij de activiteit en kan de deelnemer mee doen. Als het formulier thuis niet gedownload en geprint is dan zullen er bij onze grotere activiteiten ook geprinte exemplaren liggen die ter plekke ingevuld kunnen worden.

Bij het inschrijven ter plekke kunt u dit jaar via pin OF contant betalen. Dit jaar is het bij ELKE activiteit mogelijk om per pin te betalen.


Ter plekke inschrijven bij online uitverkochte activiteiten

Ieder jaar merken we dat er kinderen zijn die zich hebben ingeschreven voor een onderdeel en helaas toch niet komen opdagen. Dat kan natuurlijk verschillende oorzaken hebben, kinderen kunnen ziek worden, of toch met hun ouders een last minute vakantie nemen. Of dat je op die dag toch iets anders wil gaan doen. 

Hierdoor is er bij bijna alle spellen nog ruimte om toch mee te doen en een inschrijving ter plekke te verrichten. Dus ook bij de spellen waar in het verleden geen inschrijving ter plekke mogelijk was. Daarnaast zijn er ieder jaar ouders die nadat de online inschrijving is gesloten toch nog willen inschrijven.  Die bellen of mailen ons met een hele wens lijst waar hun kinderen aan mee willen doen.  

Om al deze dingen tegen te gaan. Gaan we vanaf dit jaar het mogelijk maken om nagenoeg bij alle spellen een inschrijving ter plekke te verrichten, voordat het onderdeel begint. 

Een voorbeeld: Bij de Judo mogen van de Judo club Drunen maar 30 kinderen mee doen. Dit vanwege het beperkte aantal vrijwilligers en ruimte die ze ter beschikking hebben.  In de online inschrijving zijn alle 30 plaatsen die hiervoor beschikbaar zijn al vergeven. Voordat de judo begint komen er maar 24 kinderen opdagen, dat betekend dat er nog 6 plaatsen over zijn om toch mee te kunnen doen aan de judo, De eerste 6 kinderen in de rij kunnen dan alsnog deelnemen aan de judo. Het is dan aan de hoofdleiding zelf of alle (of een deel van de) andere kinderen in de rij wel of niet kunnen mee doen aan de judo. 

Dit geld voor bijna alle onderdelen, er is wel een uitzondering voor JumpXL. Dit onderdeel is midden op de dag waardoor iedereen die in de rij staat kan zeggen dat hij/zij voor JVV Drunen komt. Dat willen we natuurlijk niet. Daar is dit onderdeel veel te duur voor. 

We hopen met deze verandering dat er meer kinderen mee kunnen doen aan alle onderdelen.
Let op: er bestaat ook een kleine kans dat je toch niet kunt deelnemen aan een onderdeel als iedereen komt, of als je te ver naar achteren in de rij staat. De ene keer kun je helaas dus voor niks komen, de andere keer heb je geluk en mag je alsnog meedoen. 


Proef 4-5 jarigen gratis bij aantal activiteiten

Ook dit jaar hebben we weer de proef om kinderen van 4 en 5 jaar oud gratis kennis te laten maken met de activiteiten die JVV Drunen te bieden heeft. Dit aanbod geldt voor de volgende door ons geselecteerde activiteiten:

 • Bingo 4-8 jaar
 • Bootcamp
 • Disco
 • Film 4-8 jaar
 • Hockey
 • Kindershow
 • Poppen en Berenbureau
 • Schilderen
 • Speellekkerland
 • Speelwinkel
 • Spooktocht
 • Stormbaan
 • Vissen (verplicht ouder mee)
 • Vliegeren
 • Vossenjacht

Dit is alleen mogelijk in de online inschrijfperiode, niet tijdens de activiteiten zelf bij de inschrijftafel. Voor de voorwaarden en meer uitleg over hoe u hier gebruik over kunt maken verwijzen we u graag door naar de pagina over deze proef.

Proef 4-5 jarigen


Bij inschrijving gaat u automatisch akkoord met onze Algemene Voorwaarden.