Heusdenpas/leergeld

Mensen met een geldige Heusdenpas/kindpas krijgen jaar 50% korting op al onze activiteiten, dit geldt zowel tijdens de online inschrijvingen als tijdens de week bij de activiteiten. We geven daarnaast hieronder informatie over deelnemers die bekend zijn bij stichting Leergeld. Via leergeld kan een deelnemer gratis aan 10 activiteiten mee doen.

De tarieven met de Heusdenpas

Early bird inschrijven – €1,25

Online inschrijven – €1,75

Ter plekke inschrijven – €1,75

JumpXL – €2,50

–  –  –

Toneelworkshop     –     €0,00

Fietsvaardigheid     –     €0,00

MEGA Zonnebloem Stoepkrijt Kleurwedstrijd     –     €0,00

De eerste 10 activiteiten zijn gratis via Stichting Leergeld!

De volgende voorwaarden gelden om hier gebruik van te maken:

 • De Heusdenpas/kindpas moet van dit jaar zijn (2024).
 • Per deelnemer moet er voor die deelnemer een persoonlijke heusdenpas/kindpas kunnen worden getoond.

Volg de volgende stappen om gebruik te maken van deze korting tijdens de online inschrijfperiode:

 1. Maak een foto van de kindpas(sen) van de deelnemers die u wilt gaan inschrijven, zorg ervoor dat de naam en geboortedatum van de deelnemer(s) hierop zichtbaar zijn.
 2. Stuur deze foto(‘s) naar ons toe via één van de volgende methodes:
 3. U krijgt binnen enkele dagen van ons een kortingscode die éénmalig te gebruiken is en die 50% korting geeft op onze inschrijfwebsite.
 4. Ga naar inschrijven.jvvdrunen.nl en schrijf het kind/de kinderen in waarvan u de kindpas(sen) naar ons hebt gestuurd*. Inschrijven kan met gebruik van de inschrijfinstructies.
 5. Vul in het winkelmandje de kortingscode in die u va ons heeft ontvangen, u zult hiermee 50% korting op het totaalbedrag krijgen.
 6. Volg de instructies verder en betaal via iDeal. Vervolgens ontvangt u e-tickets in de mail. Dit zullen standaard tickets zijn en zowel op de tickets als de deelnemerslijsten zal niet zichtbaar zijn dat u gebruik heeft gemaakt van een heusdenpas/kindpas.
 7. Neem de e-tickets mee gedurende de week, u hoeft als u de e-tickets heeft de passen niet nogmaals aan ons te tonen tijdens de week.

Volg de volgende stappen om gebruik te maken van deze korting tijdens de JVV week zelf:

Om mee te kunnen doen tijdens de week en uw korting te gebruiken moeten de volgende stappen gevolgd worden:

 1. Neem per deelnemer waarvoor u de korting wilt ontvangen de kindpassen mee en laat deze zien bij de inschrijftafel.
 2. Bij de inschrijving worden per deelnemer de geboortedatum en naam genoteerd voor onze administratie of gefotografeerd en naar het bestuur doorgestuurd. Deze gegevens worden uiteraard alleen binnen JVV en de gemeente Heusden behandeld.
 3. U kunt direct gebruik maken van het kortingstarief en de deelnemers kunnen meedoen aan de activiteit.

 


Is de deelnemer bekend bij stichting Leergeld?

Inschrijven via stichting leergeld is mogelijk t/m 14 juli 2024.

Ook dit jaar zullen wij weer samenwerken met stichting Leergeld. Als de deelnemer bekend is bij deze stichting dan heeft u via die stichting recht op gratis deelname aan 10 activiteiten. JumpXL telt als 2 activiteiten. Neem voor meer informatie hierover contact op met stichting Leergeld Heusden via leergeldheusden@gmail.com. Vanuit die stichting kunt u instructies ontvangen om gebruik te maken van hun aanbod, als u nog niet bekend bent bij de Stichting Leergeld maar u beschikt over kindpassen dan kunt u uw kinderen ook aanmelden bij Stichting Leergeld. Kijk voor meer informatie hierover op www.leergeld.nl/heusden.

Deze mogelijkheid van de stichting Leergeld staat LOS van de korting via de Heusdenpas, ook als u meer activiteiten wilt dan kunt u er 10 via Leergeld selecteren en de rest kunt u zelf via uw account en bovenstaande instructies bestellen met de 50% korting.

Let op dat ook bij inschrijven via leergeld aan de voorwaarden moet worden voldaan dat er naast JumpXL, Glowgolf en/of Monkeytown nog 1 andere activiteit moet worden gekozen. Zie die activiteiten voor meer informatie.


Gratis deelname kinderen uit Oekraïne

Kinderen uit de Oekraïne worden door ons hartverwarmend onthaald. Ook in Drunen en omstreken worden vluchtelingen uit Oekraïne opgevangen. Om de kinderen onder deze vluchtelingen snel thuis en welkom te laten voelen in Drunen en om even alle zorgen te vergeten, mogen zij kosteloos deelnemen aan de Jeugd Vakantie Vreugd.

Om hier gebruik van te maken mag contact met ons opgenomen worden via info@jvvdrunen.nl, dan kunnen wij meekijken naar welke activiteiten leuk zijn en de inschrijving verder regelen. Ook met verdere vragen kunt u op bovenstaand mailadres terecht.


Wij gaan uiteraard zeer zorgvuldig om met uw gegevens, kijk voor meer informatie hierover in ons privacybeleid waarin wij ook de Heusdenpas/kindpas hebben opgenomen.

*Als u ook andere kinderen inschrijft met deze kortingscode dan zullen we u vragen om hun kindpas en als ze die niet hebben dan kunnen we de inschrijving van de kinderen die ten onrechte korting hebben ontvangen ongedaan maken en u het geld van die inschrijvingen terugstorten.