Heusdenpas

Mensen met een geldige Heusdenpas/kindpas krijgen vanaf dit jaar 50% korting op al onze activiteiten, dit geldt zowel tijdens de online inschrijvingen als tijdens de week bij de activiteiten. We geven daarnaast hieronder informatie over deelnemers die bekend zijn bij stichting Leergeld.

De tarieven met de Heusdenpas

Early Bird – €1,25

Online inschrijvingen – €1,75

Na-inschrijvingen – €1,75

JumpXL – €2,50

Jubileumactiviteit – €5,-

Bos en Duin avontuur – €2,50

De volgende voorwaarden gelden om hier gebruik van te maken:

 • De Heusdenpas/kindpas moet van dit jaar zijn (2021).
 • Per deelnemer moet er voor die deelnemer een persoonlijke heusdenpas/kindpas kunnen worden getoond.

Volg de volgende stappen om gebruik te maken van deze korting tijdens de online inschrijfperiode:

 1. Maak een foto van de kindpas(sen) van de deelnemers die u wilt gaan inschrijven, zorg ervoor dat de naam en geboortedatum van de deelnemer(s) hierop zichtbaar zijn.
 2. Stuur deze foto(‘s) naar ons toe via één van de volgende methodes:
 3. U krijgt binnen enkele dagen van ons een kortingscode die éénmalig te gebruiken is en die 50% korting geeft op onze inschrijfwebsite.
 4. Ga naar inschrijven.jvvdrunen.nl en schrijf het kind/de kinderen in waarvan u de kindpas(sen) naar ons hebt gestuurd*. Inschrijven kan met gebruik van de inschrijfinstructies.
 5. Vul in het winkelmandje de kortingscode in die u van ons heeft ontvangen, u zult hiermee 50% korting op het totaalbedrag krijgen.
 6. Volg de instructies verder en betaal via iDeal. Vervolgens ontvangt u e-tickets in de mail. Dit zullen standaard tickets zijn en zowel op de tickets als de deelnemerslijsten zal niet zichtbaar zijn dat u gebruik heeft gemaakt van een heusdenpas/kindpas.
 7. Neem de e-tickets mee gedurende de week, u hoeft als u de e-tickets heeft de passen niet nogmaals aan ons te tonen tijdens de week.

Volg de volgende stappen om gebruik te maken van deze korting tijdens de JVV week zelf:

Om mee te kunnen doen tijdens de week en uw korting te gebruiken moeten de volgende stappen gevolgd worden:

 1. Neem per deelnemer waarvoor u de korting wilt ontvangen de kindpassen mee en laat deze zien bij de inschrijftafel.
 2. Bij de inschrijving worden per deelnemer de geboortedatum en naam genoteerd voor onze administratie of gefotografeerd en naar het bestuur doorgestuurd. Deze gegevens worden uiteraard alleen binnen JVV en de gemeente Heusden behandeld.
 3. U kunt direct gebruik maken van het kortingstarief en de deelnemers kunnen meedoen aan de activiteit.

 


Is de deelnemer bekend bij stichting Leergeld?

Ook dit jaar zullen wij weer samenwerken met stichting Leergeld. Als de deelnemer bekend is bij deze stichting dan heeft u via die stichting recht op gratis deelname aan 7 activiteiten + de jubileumactiviteit. Neem voor meer informatie hierover contact op met stichting Leergeld Heusden via leergeldheusden@gmail.com. Vanuit die stichting kunt u instructies ontvangen om gebruik te maken van hun aanbod, als u nog niet bekend bent bij de Stichting Leergeld maar u beschikt over kindpassen dan kunt u uw kinderen ook aanmelden bij Stichting Leergeld. Kijk voor meer informatie hierover op www.leergeld.nl/heusden.

Deze mogelijkheid van de stichting Leergeld staat LOS van de korting, ook als u meer activiteiten wilt dan kunt u er 7 (+ de jubileumactiviteit) via Leergeld selecteren en de rest kunt u zelf via uw account en bovenstaande instructies bestellen met de 50% korting.

Let op dat ook bij inschrijven via leergeld aan de voorwaarden moet worden voldaan dat er naast de jubileumactiviteit nog 2 andere activiteiten gekozen moeten worden en naast JumpXL nog 1 andere activiteit. Zie die activiteiten voor meer informatie.


Wij gaan uiteraard zeer zorgvuldig om met uw gegevens, kijk voor meer informatie hierover in ons privacybeleid waarin wij ook de Heusdenpas/kindpas hebben opgenomen.

*Als u ook andere kinderen inschrijft met deze kortingscode dan zullen we u vragen om hun kindpas en als ze die niet hebben dan kunnen we de inschrijving van de kinderen die ten onrechte korting hebben ontvangen ongedaan maken en u het geld van die inschrijvingen terugstorten.