Loterij/prijsuitreiking

Gratis loterij JVV Drunen en Prijsuitreiking

Na twee jaar kunnen we eindelijk weer een loterij en prijsuitreiking organiseren om de Jeugd Vakantie Vreugd week mee af te sluiten.

Op zaterdag 3 september 2022 zullen we van 19:00-20:30 in de Stulp deze uitreiking en loterij plaats laten vinden.

Als je niet aanwezig bent tijdens de uitreiking maar je hebt wel een prijs gewonnen met één van de activiteiten dan krijg je de prijs in de week na de JVV week thuis geleverd. Woon je buiten Drunen? Dan mag je een afspraak maken met ons via webmaster@jvvdrunen.nl om de prijs af te halen.

Uitleg loterij

Elke deelnemer krijgt aan het einde van de activiteit een lot mee. Aan hoe meer activiteiten je mee doet, hoe meer loten je hebt! In tegenstelling tot voorgaande jaren bestaat dit lot uit twee nummers. Bewaar beide nummers goed!

Lot voorbeeld

Zodra je naar de prijsuitreiking komt scheur je het linker nummer met daarop de tekst “Lever dit lot zaterdag in” af en doe je het in de inlever bus. Het rechternummer houd je zelf en dat is jouw lot. Hierdoor garanderen wij dat alle nummers die we trekken ook echt aanwezig zijn, dit is voor iedereen fijner doordat we geen loten meer kunnen trekken die niet aanwezig zijn.

Als je niet naar de loterij kunt komen, dan kun je je loten natuurlijk aan een vriendje of vriendinnetje meegeven. Het is niet toegestaan alleen je linkerdeel mee te geven en die in de bus te laten doen, gezien je alleen een prijs kunt ontvangen als ook de rechter helft van het lot aanwezig is bij de loterij.


Terugblik op de loterij/uitreiking van 2019

Door de coronamaatregelen was er in 2020 en 2021 geen loterij en prijsuitreiking. Vandaar dat we alleen foto’s hebben van de loterij/prijsuitreiking van 2019. Er was in 2019 een mooie opkomst en er zijn veel kinderen naar huis gegaan met een mooie prijs.

De superhoofdprijs van 2019 die we hebben verloot was een step.

 

Een mini tafeltennis, tafelvoetbal en airhockey die nieuwe eigenaren hebben gevonden

 

De winnaars van de 1e prijs bij de pub quiz:


Alle uitslagen zijn onder voorbehoud van typefouten. Over de uitslagen kan niet worden gecorrespondeerd.