Loterij/prijsuitreiking

Gratis loterij JVV Drunen en Prijsuitreiking

Goed nieuws! Dit jaar zal er weer een loterij zijn, maar niet zoals je van ons gewend bent. Dit jaar zullen we geen loten met nummertjes uitdelen bij alle activiteiten maar kaartjes waarop je je gegevens invult die je vervolgens inlevert bij één van de andere activiteiten. Uiteindelijk zullen wij die kaartjes allemaal bij elkaar in één grote bak doen en trekken we er winnaars uit. Als je aan meer activiteiten mee doet krijg je meer kaartjes en maak je meer kans op één van de vele leuke prijzen.

Er vallen naast de loterij ook nog steeds prijzen te winnen. Deze prijzen zullen we binnen Drunen gedurende de week na de JVV week afleveren op de bij ons bekende adressen. Woon je buiten Drunen?  Dan kun je contact met ons opnemen om een afspraak te maken voor het afhalen van de gewonnen prijzen. Dit geldt ook voor de loterijprijzen.

We kunnen tijdens de prijsuitreiking geen onderlinge afstand van 1,5 meter garanderen waardoor we het op een locatie door laten gaan van de uitreiking niet verantwoord vinden. We hopen op uw begrip en zullen in 2022 hopelijk weer een loterij en prijsuitreiking organiseren.


 

Terugblik op de loterij/uitreiking van 2019

Er was in 2019 een mooie opkomst en er zijn veel kinderen naar huis gegaan met een mooie prijs.

De superhoofdprijs van 2019 die we hebben verloot was een step.

 

Een mini tafeltennis, tafelvoetbal en airhockey die nieuwe eigenaren hebben gevonden

 

De winnaars van de 1e prijs bij de pub quiz: