Loterij/prijsuitreiking

Gratis loterij JVV Drunen en Prijsuitreiking

Ook dit jaar organiseert Jeugd Vakantie Vreugd Drunen een gratis loterij/tombola voor alle deelnemende kinderen aan de JVV week. Ieder kind krijgt bij het verlaten van de activiteit een gratis lot uitgereikt, dus aan hoe meer activiteiten je deel neemt, hoe meer loten je krijgt en hoe meer kans op één van de vele prijzen je hebt.

Tijdens de prijsuitreiking zullen de winnende lotnummers getrokken gaan worden. Is een lotnummer niet aanwezig, dan vervalt de prijs op dat lotnummer.

Uiteraard heeft uw kind nog wel recht op de gewonnen prijs van een activiteit. Bent u of is uw kind niet aanwezig tijdens de prijsuitreiking dan zullen wij op zondag 19 augustus de prijs op de opgegeven adressen afgeven. Bent u die dag niet thuis, woont u buiten Drunen of hebben wij uw adres niet dan kunt u met de webmaster een afspraak maken om de prijs op te halen.

Belangrijke informatie:
Ook dit jaar zitten de loten NIET bevestigd aan een flyer, dus de zullen de kinderen  losse loten meekrijgen. Aan het begin van de week zullen we de loten in zakjes uitdelen, we hebben hier echter maar een beperkt aantal van, we willen u vragen om er dus voor te zorgen dat u maar één zakje per deelnemer heeft en daarna losse loten van ons vraagt, die kunt u dan in de zakjes bij elkaar bewaren.


 

Er was vorig jaar een mooie opkomst en er zijn veel kinderen naar huis gegaan met een mooie prijs.


De superhoofdprijs van 2017 die we hebben verloot was een action camera.

Een 5-in-1 sport set die een nieuwe eigenaar heeft gevonden 🙂


1 uur gratis jumpen bij jumpXL

We hadden ook een prijsvraag waarmee het volledige inschrijfbedrag van 2017 kon worden terug gewonnen.

Wij willen graag onze sponsoren bedanken

Wilt u ons ook sponsoren of wilt u adverteren? Neem dan contact met ons op voor alle (adverteer)mogelijkheden.