Nieuws

Facebook

Jeugd Vakantie Vreugd Drunen

4 weeks 1 day ago

Dit jaar mogen 4-5 jarige gratis deelnemen aan een aantal van onze JVV activiteiten! Zo kunnen ze op een laagdrempelige manier kennis maken met onze week.
Er is genoeg te doen voor de allerkleinste kinderen.
Bij de volgende onderdelen mogen zij gratis meedoen:
Vliegeren
Schilderen sessie 1
Bingo 4-8 jaar
Kindershow
Speelwinkel
Disco 4-7 jaar
Film 4-8 jaar
Vossenjacht
Poppen en Berenbureau
Speellekkerland

Voor meer informatie kijk op: www.jvvdrunen.nl/wp/inschrijven/proef-4-5-jarigen/

Jeugd Vakantie Vreugd Drunen

1 month 18 hours ago

Al een aantal jaar werken we samen met Stichting Leergeld. Zo kan je ook met een kleiner budget deelnemen aan JVV!
Heb je een Kindpas, dan zijn dit jaar je eerste 10 onderdelen zelfs helemaal gratis via stichting leergeld!
Daarnaast krijg je met een Heusdenpas 50% korting op nog meer activiteiten. Je betaalt dan tijdens de early bird slechts €1,25 per activiteit.

Meer informatie, kijk op: jvvdrunen.nl/heusdenpas.

Jeugd Vakantie Vreugd Drunen

1 month 1 day ago

Nieuwe onderdelen!
Ook dit jaar hebben we weer een aantal nieuwe onderdelen voor jullie!

We gaan niet alleen bowlen bij het Bourgondisch hof, maar ook Glow in the dark midgetgolfen en Karaoke zingen!
En er worden 2 vette dansworkshops gegeven door Dansstudio UrbanStylz, Hiphop en Streetdance.

Tevens zijn er een paar oude vertrouwde activiteiten terug van weggeweest. Denk hierbij aan; de Bakworkshop, Lasergamen/Schatzoeken, Badminton, Vreemde Vogels en Bos en duinavontuur.

Na 2 jaar mogen we ook eindelijk weer met cadeautjes gaan strooien en z'n allen de week afsluiten bij de loterij en prijsuitreiking in de Stulp.

Dit jaar is de JVV-week van zondag 28 augustus t/m zaterdag 3 september 2022.
Houd onze website (jvvdrunen.nl) en social media kanalen in de gaten voor meer info!

Jeugd Vakantie Vreugd Drunen updated their cover photo.

1 month 2 weeks ago

Jeugd Vakantie Vreugd Drunen is feeling excited.

1 month 2 weeks ago

Jeugd Vakantie Vreugd Drunen 2022! In de laatste week van de schoolvakantie is het de 66e keer dat Drunen het podium is voor Jeugd Vakantie Vreugd. Na een succesvol jubileumjaar, met een recordaantal inschrijvingen, ligt er weer een propvol programma met plezier en vermaak klaar voor alle basisschoolkinderen uit Drunen en omstreken. Ook dit jaar komt er weer een programmaboekje uit met een overzicht van alle leuke oude én nieuwe activiteiten waar je met leeftijdsgenootjes van 4-12 jaar aan kan deelnemen. Je hebt enkel een (online) inschrijving en vervoer nodig, de rest regelen wij. Elk jaar begint de voorpret met de bekendmaking van het programma, waarin onder andere de nieuwe activiteiten gepresenteerd worden. Dit jaar mogen de jongste deelnemers van 4 en 5 jaar met sommige activiteiten zelfs helemaal gratis meedoen! Meer informatie hierover is terug te vinden op onze website. Ook in Drunen en omstreken worden vluchtelingen uit Oekraïne

Jeugd Vakantie Vreugd Drunen

7 months 2 weeks ago

In de Langstraat bruist het van verenigingen en stichtingen die het maatschappelijke, sociale en culturele leven verbeteren. Ook de week van Jeugd Vakantie Vreugd Drunen is daar een onderdeel van. De afgelopen jaren is de week uitgegroeid tot een begrip in de samenleving. De JVV week is de afgelopen jaar voor alle groepen in de samenleving toegankelijk geworden. Met meer dan 1800 inschrijvingen bij de spellen was het dit jaar de meest succesvolle JVV week tot nu toe. Om dit ook de komende jaren te kunnen realiseren moet de stichting financieel gezond blijven. We hebben veel onderdelen waar wij als stichting geld bij moeten leggen, maar om de kinderen leuke spellen te kunnen aanbieden zijn we meegegaan in de tijd. We gaan bijvoorbeeld onder andere naar Monkey Town, JumpXL en de Bowling toe. Vandaar dat we aan jou wil vragen als je lid bent van Rabobank de Langstraat of je

Jeugd Vakantie Vreugd Drunen

8 months 2 weeks ago

Uit meer dan 1600 loten hebben we de winnaars getrokken voor onze gratis loterij, benieuwd of je gewonnen hebt? Ga dan naar onze website: www.jvvdrunen.nl/wp/loterij-prijsuitreiking/

Ook de uitslagen van de activiteiten staan online op: www.jvvdrunen.nl/wp/uitslagen-2021/.

Aan alle winnaars gefeliciteerd! We zullen proberen de prijzen in de loop van de komende week thuis af te leveren bij alle deelnemers binnen Drunen. Deelnemers van buiten Drunen kunnen contact met ons opnemen via de website om de prijzen af te halen.

Jeugd Vakantie Vreugd Drunen

8 months 3 weeks ago

Gisteren hebben de kinderen kunnen zoeken naar vossen in het park, hun golfskills kunnen testen bij midgetgolf en hun kennis kunnen testen bij de pubquiz.
Vandaag beginnen we de dag met de kindermarkt, kom gezellig langs tot 11:30 Achter het Raadhuis en kijk wat er allemaal te koop is, misschien wel tot zo

Jeugd Vakantie Vreugd Drunen

8 months 3 weeks ago

We hebben vanochtend een mooie start van de dag gehad bij Monkey Town en tegelijkertijd was ook de toneelworkshop. Op dit moment zijn de Scouting, dansmix en JumpXL bezig. We beginnen zo aan de dierenkeurig en vanavond sluiten we af met een feestje bij de Disco. Zien we jullie daar ook?

Jeugd Vakantie Vreugd Drunen

8 months 3 weeks ago

We hebben gisteren een hele mooie dag gehad met het timmeren, schilderen, bingo, bowlen en de show van de clown! Vandaag gaan we weer verder met de sportochtend, proefjes, hockey, Speelwinkel en afsluitend de film.
Heb je zin om mee te doen? Goed nieuws, bij al deze activiteiten is nog plaats om ter plekke in te schrijven!
Mochten er mensen zijn ons willen helpen, we zijn voor vandaag nog op zoek naar vrijwilligers voor bij de proefjes (10:00-12:00) en de Speelwinkel (13:00-15:00).
Wij hebben er weer veel zin in vandaag, jullie ook?

Lees meer op onze Facebookpagina of in onze Nieuwsbrieven.

Instagram