Nieuws

Facebook

Jeugd Vakantie Vreugd Drunen

2 months 3 weeks ago

Gevonden voorwerpen bij de bootcamp!

Jeugd Vakantie Vreugd Drunen

2 months 3 weeks ago

We sluiten onze JVV week vanavond af met de loterij en prijsuitreiking om 19:00 in de Stulp. De uitreiking start om 19:00, dus zorg ervoor dat je daarvoor aanwezig bent als je het linker deel van jouw lot in wilt leveren, we staan vanaf 18:30 klaar hiervoor.
Een tip voor het rechter deel: plak ze op volgorde van laag naar hoog met een plakbandje op een vel papier zodat je een makkelijk overzicht hebt én bij prijs snel je prijs kan komen claimen.

Jeugd Vakantie Vreugd Drunen

2 months 3 weeks ago

Vandaag is alweer de laatste dag van de JVV week van 2022 aangebroken en wat is de week toch snel gegaan. We starten vandaag met Speellekkerland van 10:00-12:00 bij RKBS Olof Palme. Vanmiddag wordt er om 13:00 nog gevoetbald bij FC Drunen, kun je Turnen bij SHJ en is er om 15:00 nog Vreemde Vogels in het centrum van Drunen.
Vanavond sluiten we af met de prijsuitreiking met gratis loterij om 19:00 in de Stulp. Vergeet niet je loten mee te nemen die je tijdens de week hebt verzameld!

Jeugd Vakantie Vreugd Drunen

2 months 3 weeks ago

Is jouw pop of beer ziek? Kom dan langs bij de gespecialiseerde dokters van het Elle Poppen en Beren bureau, gesponsord door Elle Vrouw & Geboortezorg bij de Zandley. De dokters zijn aanwezig tot 16:00 dus wees er snel bij.

Jeugd Vakantie Vreugd Drunen

2 months 3 weeks ago

Heb jij ook veel oud speelgoed liggen dat je niet meer gebruikt? Wil je een zakcentje bijverdienen? Kom dan naar de kindermarkt, vandaag van 8:30-11:30 uur Achter het Raadhuis en leg een kleedje neer om je oude spullen te verkopen.
Niks te verkopen? Kom dan gezellig langs om rond te kijken wat er allemaal verkocht wordt en misschien ga je met wat leuke spullen naar huis.

Jeugd Vakantie Vreugd Drunen

2 months 3 weeks ago

Ben jij de slimste thuis? En ben jij ook een echte alleskunner? Kom dan vanavond naar de Pub Quiz bij RKBS Olof Palme!
Onder het genot van iets lekkers te eten en te drinken, doen jullie je best om alle vragen goed te beantwoorden en zoveel mogelijk spelletjes te winnen. Daarmee scoor je punten voor jouw team! Winnen jullie de hoofdprijs?
De Pub Quiz is vanavond van 18:00-21:00.

Jeugd Vakantie Vreugd Drunen

2 months 4 weeks ago

Vandaag beginnen we de dag met de Vossenjacht en het Lasergamen/Schatzoeken sessie 2 en 3.
Let op: de vossenjacht is dit jaar bij OBS Jongleren en niet bij de RKBS Olof Palme!
Daarnaast heeft lasergamen/schatzoeken sessie 2 (start 8:30) nog 4 vrije plaatsen, dus als je mee wilt doen ben dan op tijd aanwezig want vol=vol!

Jeugd Vakantie Vreugd Drunen is at Monkey Town Waalwijk.

2 months 4 weeks ago

We zijn vanochtend van start gegaan bij Monkeytown met 140 kinderen. Vandaag kan er nog film worden gekeken bij de Olof Palme, gesprongen worden bij JumpXL, je dier kan worden nagekeken bij de dierenkeuring en er kan gelasergamed en schat gezocht worden bij het Honderd BunderBos.

Lees meer op onze Facebookpagina of in onze Nieuwsbrieven.

Instagram