Nieuws

Facebook

Jeugd Vakantie Vreugd Drunen

2 weeks 2 days ago

In de Langstraat bruist het van verenigingen en stichtingen die het maatschappelijke, sociale en culturele leven verbeteren. Ook de week van Jeugd Vakantie Vreugd Drunen is daar een onderdeel van. De afgelopen jaren is de week uitgegroeid tot een begrip in de samenleving. De JVV week is de afgelopen jaar voor alle groepen in de samenleving toegankelijk geworden. Met meer dan 1800 inschrijvingen bij de spellen was het dit jaar de meest succesvolle JVV week tot nu toe. Om dit ook de komende jaren te kunnen realiseren moet de stichting financieel gezond blijven. We hebben veel onderdelen waar wij als stichting geld bij moeten leggen, maar om de kinderen leuke spellen te kunnen aanbieden zijn we meegegaan in de tijd. We gaan bijvoorbeeld onder andere naar Monkey Town, JumpXL en de Bowling toe. Vandaar dat we aan jou wil vragen als je lid bent van Rabobank de Langstraat of je

Jeugd Vakantie Vreugd Drunen

1 month 2 weeks ago

Uit meer dan 1600 loten hebben we de winnaars getrokken voor onze gratis loterij, benieuwd of je gewonnen hebt? Ga dan naar onze website: www.jvvdrunen.nl/wp/loterij-prijsuitreiking/

Ook de uitslagen van de activiteiten staan online op: www.jvvdrunen.nl/wp/uitslagen-2021/.

Aan alle winnaars gefeliciteerd! We zullen proberen de prijzen in de loop van de komende week thuis af te leveren bij alle deelnemers binnen Drunen. Deelnemers van buiten Drunen kunnen contact met ons opnemen via de website om de prijzen af te halen.

Jeugd Vakantie Vreugd Drunen

1 month 3 weeks ago

Gisteren hebben de kinderen kunnen zoeken naar vossen in het park, hun golfskills kunnen testen bij midgetgolf en hun kennis kunnen testen bij de pub quiz.
Vandaag beginnen we de dag met de kindermarkt, kom gezellig langs tot 11:30 Achter het Raadhuis en kijk wat er allemaal te koop is, misschien wel tot zo!

Jeugd Vakantie Vreugd Drunen

1 month 3 weeks ago

We hebben vanochtend een mooie start van de dag gehad bij Monkey Town en tegelijkertijd was ook de toneelworkshop. Op dit moment zijn de Scouting, dansmix en JumpXL bezig. We beginnen zo aan de dierenkeurig en vanavond sluiten we af met een feestje bij de Disco. Zien we jullie daar ook?

Jeugd Vakantie Vreugd Drunen

1 month 3 weeks ago

We hebben gisteren een hele mooie dag gehad met het timmeren, schilderen, bingo, bowlen en de show van de clown! Vandaag gaan we weer verder met de sportochtend, proefjes, hockey, Speelwinkel en afsluitend de film.
Heb je zin om mee te doen? Goed nieuws, bij al deze activiteiten is nog plaats om ter plekke in te schrijven!
Mochten er mensen zijn ons willen helpen, we zijn voor vandaag nog op zoek naar vrijwilligers voor bij de proefjes (10:00-12:00) en de Speelwinkel (13:00-15:00).
Wij hebben er weer veel zin in vandaag, jullie ook?

Jeugd Vakantie Vreugd Drunen

1 month 3 weeks ago

Gisteren is de JVV Drunen week voor de 65e keer van start gegaan! Dit jubileum hebben we vandaag bij Duinoord gevierd. Ondanks het kleine beetje regen hebben we een geweldige dag gehad!
Voor de kinderen die nog energie over hadden hebben we vanavond ook nog gevliegerd, wat ook heel goed gegaan is. Wil je weten wie hierbij gewonnen heeft? Ga dan naar www.jvvdrunen.nl/wp/uitslagen-2021/
Een deel van de foto's is al te vinden op foto.jvvdrunen.nl.
Vandaag staat ook weer een mooie dag op de planning met de timmermorgen, het schilderen, bingo, kindershow en bowlen, wij hebben er ook vandaag weer heel veel zin in!

Jeugd Vakantie Vreugd Drunen

1 month 3 weeks ago

Morgen is het dan eindelijk zover, dan begint de JVV Drunen week! Wist je dat we ook dit jaar weer een gratis Loterij hebben? Doordat we nog geen prijsuitreiking organiseren krijgt elke deelnemer per activiteit een lot. Op dit lot vul je je naam, postcode, huisnummer en mailadres in en die lever je bij een volgende activiteit bij de inleverbus in. Wij zullen zaterdag 4 september rond 20:00 uit alle loten de winnende loten trekken, vervolgens brengen wij de prijzen in de loop van de week van zondag 5 september rond. Aan hoe meer activiteiten je deel neemt, hoe meer loten je hebt en hoe meer kans je maakt op één van de geweldige prijzen!

Jeugd Vakantie Vreugd Drunen

2 months 1 day ago

Kom sporten tijdens de JVV week! Ook dit jaar biedt volleybalvereniging Minerva tijdens de JVV week 2021 een volleybaltraining aan.
Volleybal is een leuke teamsport voor jong en oud! Het is cool: je wordt fit, snel en lenig van de moves als duiken, set-uppen, blokken en natuurlijk smashen. En dat hoef je niet alleen te doen, want je staat met 4 spelers in het veld.
Je kunt spelenderwijs volleybal leren. Kom het maar eens proberen op donderdagmiddag 2 september van 15.30-17.00uur bij sporthal Dillenburcht.
Alle kinderen kunnen hier ter plekke inschrijven.

Jeugd Vakantie Vreugd Drunen

2 months 3 days ago

Kom ook naar de dierenkeuring.
Zoals ieder jaar is er ook weer aan de huisdieren gedacht. Er is wederom een dierenkeuring. Je mag je huisdier meenemen naar het spreekuur van een echte dierenarts, die jouw dier op een deskundige wijze zal onderzoeken. Zo kom je al snel te weten of jouw huisdier nog fit is, of misschien wel jonkies krijgt. Of misschien geeft de dierenarts je wel een goede tip waardoor jouw huisdier langer gezond blijft. En natuurlijk mag je zelf ook vragen stellen.
Je kunt gewoon naar de Dierenkliek toe komen (met je huisdier) wanneer de dierenkeuring word georganiseerd en meedoen via een na-inschrijving.
De dierenkeuring vind plaats op Woensdag 1 September van 15:30-17:00 uur, locatie: Dierenkliniek Drunen. Tot ziens bij de dierenkeuring!

Jeugd Vakantie Vreugd Drunen

2 months 1 week ago

Wij organiseren weer een Pubquiz!
Elk jaar weer zijn de deelnemers dol enthousiast :D
Uiteraard gaan we niet alleen maar vragen beantwoorden, het is geen school! We spelen ook allerlei grappige spelletjes waarmee jouw team punten kan winnen, ben jij een echte alleskunner!?

Dus hou je van muziek, tv en sociale media? Ken je alle dieren? Weet je veel van verschillende sporten? Ben je super snel? Of weet je gewoon van alles een beetje?
Meld je dan ter plekke aan!

Bedenk een leuke vraag over jouw favoriete sport. Plaats hem hieronder in een reactie en wie weet komt hij wel voorbij in de quiz. Dan heeft jouw team die sowieso goed!

Dan zien we jullie donderdag 2 september om 18.00uur in de Olof-Palme.

Lees meer op onze Facebookpagina of in onze Nieuwsbrieven.

Instagram