Nieuws

Facebook

Jeugd Vakantie Vreugd Drunen

2 days 22 hours ago

We hebben goed nieuws! Vanaf vrijdag 1 juni zal ons boekje, met daarin ons volledige programma voor 2024, online staan! Het is ook dit jaar weer een mooi boekje geworden. Dit is alvast een "sneak peak" van de cover van het boekje, met daarop ook onze nieuwe activiteiten van dit jaar, Vanaf zaterdag 2 juni om 9:00 zal inschrijven voor onze week mogelijk zijn en t/m 30 juni geniet je van de vroege vogel korting. Ben jij al benieuwd naar het volledige programma?

Jeugd Vakantie Vreugd Drunen

3 weeks 2 days ago

Save the date: De JVV week zal dit jaar plaats vinden van 11 t/m 17 augustus!
We zijn natuurlijk achter de schermen alweer druk bezig met de voorbereidingen, waaronder het maken van het boekje en het gereed maken van het inschrijfsysteem. Daarnaast hebben we dit jaar maar liefst 5 nieuwe activiteiten op de planning staan, waaronder een grote activiteit om onze week mee af te trappen. Meer hierover zullen we binnenkort bekend maken. Verder zullen vrijwel al onze vertrouwde activiteiten ook dit jaar weer plaatsvinden tijdens de week.
Wij hebben al heel veel zin in de JVV week van 2024, we hopen natuurlijk jullie ook!

Jeugd Vakantie Vreugd Drunen

8 months 3 weeks ago

In de Langstraat bruist het van verenigingen en stichtingen die het maatschappelijke, sociale en culturele leven verbeteren. Ook de week van Jeugd Vakantie Vreugd Drunen is daar een onderdeel van. De afgelopen jaren is de week uitgegroeid tot een begrip in de samenleving. De JVV week is de afgelopen jaren voor alle groepen in de samenleving toegankelijk geworden. Met meer dan 2000 inschrijvingen bij de spellen was het dit jaar de meest succesvolle JVV week tot nu toe. Om dit ook de komende jaren te kunnen realiseren moet de stichting financieel gezond blijven. We hebben veel onderdelen waar wij als stichting geld bij moeten leggen, maar om de kinderen leuke spellen te kunnen aanbieden zijn we meegegaan in de tijd. We gaan bijvoorbeeld onder andere naar Monkey Town, JumpXL en de Bowling toe. Vandaar dat we aan jou wil vragen als je lid bent van Rabobank de Langstraat of je

Jeugd Vakantie Vreugd Drunen

9 months 18 hours ago

Gisterenavond hebben we de JVV week afgesloten met de prijsuitreiking en loterij. Er zijn veel prijzen gewonnen en we hopen dat iedereen er blij mee is! De uitslagen van alle spellen staan inmiddels ook online op www.jvvdrunen.nl/wp/uitslagen-2023.
We willen natuurlijk alle deelnemers, ouders, organisatoren en vrijwilligers bedanken voor de geweldige JVV week.

Jeugd Vakantie Vreugd Drunen

9 months 1 day ago

Kom jij zo ook naar de prijsuitreiking bij de stulp? De prijsuitreiking vindt plaats van 19:00-21:00, de inloop is vanaf 18:30.
Vergeet natuurlijk niet om je loten en de flyer mee te nemen. Op vertoon van je flyer krijg je één gratis kraskaart per persoon (op=op). Lever daarnaast van de loten het linker deel in bij ons in de inleverbus op het podium. Tot zo!

Jeugd Vakantie Vreugd Drunen

9 months 2 days ago

Vandaag is alweer de laatste dag van de JVV week. We beginnen zo met de speellekkerland om 10:00 bij de Olof Palme, vanmiddag hebben we de voetbal bij FC Drunen, Turnen bij de SHJ en Scouting bij Scouting Drunen. Vanavond sluiten we de week gezellig af met de prijsuitreiking van 19:00-21:00 bij de stulp. Zien we jou ook vandaag?

Jeugd Vakantie Vreugd Drunen

9 months 2 days ago

De poppendokters zitten weer helemaal klaar om jouw pop of knuffel helemaal beter te maken. De poppendokters zitten tot 16:00 klaar om te helpen bij de Zandley. Kom jij zo ook naar het Elle Vrouw & Geboortezorg Poppen en Berenbureau?

Jeugd Vakantie Vreugd Drunen

9 months 3 days ago

Vandaag beginnen we de dag gezellig met de kindermarkt om het gemeentehuis heen. We hebben vandaag ook de bootcamp en fietsvaardigheid, let op dat sessie 3 daarvan niet doorgaat. Je kunt vanmiddag ook naar de poppendokter van het poppen- en berenbureau en vanavond kun je lekker strijden tegen elkaar bij de pubquiz. Doe je vandaag ook mee?

Jeugd Vakantie Vreugd Drunen

9 months 3 days ago

Morgenochtend vindt de kindermarkt plaats van 8:30-11:30. Gelukkig lijkt het weer morgenochtend positief te zijn en blijft het droog.
Wil je nog meedoen maar heb je je niet ingeschreven? Kom dan langs en ga ergens (binnen de vakken) zitten, we komen na de start langs om tickets te scannen en inschrijvingen te verwerken van wie nog niet ingeschreven is. Zien we je morgen?

Jeugd Vakantie Vreugd Drunen

9 months 4 days ago

LET OP: I.V.M. de verwachte onweer en hevige regenbuien is onze activiteit Vissen helaas geannuleerd. Dit i.vm. de veiligheid van al onze deelnemers en vrijwilligers
De deelnemers krijgen uiteraard het inschrijfgeld van deze activiteit terug. Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Lees meer op onze Facebookpagina of in onze Nieuwsbrieven.

Instagram

Error: (#200) Provide valid app ID