Over ons

Op deze pagina zal het (sub)bestuur van Jeugd Vakantie Vreugd Drunen zich voorstellen.

Bestuur

Richard Olree – Penningmeester / voorzitter A.I.

Ik ben Richard en ik woon al heel mijn leven in Drunen en sinds 1986 ben ik al actief bij Jeugd Vakantie Vreugd Drunen. Gedurende deze tijd ben ik begonnen als vrijwilliger en vervolgens heb ik meerdere spellen georganiseerd als hoofdleiding. In 1991 ben ik in het bestuur gekomen als secretaris, dit heb ik een aantal jaren gedaan, naast het hoofdleiding zijn. Vanaf 2003 ben ik penningmeester geworden, wat ik nu, 14 jaar later, nog steeds ben. Sinds 7 jaar ben ik voorzitter A.I. en ik ben nog van plan om heel lang actief te blijven bij JVV Drunen. In het dagelijkse leven ben ik getrouwd en heb ik 2 honden en ben ik werkzaam bij DSM, afd. Interne controle.

Robert Aakland – Secretaris

Even voorstellen, mijn naam is Robert Aakland en ik ben opgegroeid in Drunen. Ik ben in contact gekomen met JVV in 2001 en sindsdien ben ik niet meer weg te slaan. In den beginne ben ik begonnen als hoofdleiding bij de midgetgolf en de kindermarkt. In 2005 ben ik (algemeen) bestuurslid geworden, naast mijn eigen activiteiten waar ik hoofdleiding van was. Vervolgens ben ik hoofdleiding geworden van de Vossenjacht, wat ik nu nog steeds organiseer. In 2013 heb ik het secretariaat overgenomen, wat ik tot op heden met veel plezier doe. Als laatste ben ik in 2014 ook de hoofdleiding van Speellekkerland geworden. Tevens ben ik vader van 5 kinderen, welke allemaal met JVV mee (gaan) doen. Mijn hoop is dat de komende JVV week weer een hele leuke, gezellige en drukke week zal worden.

Cees de Wilde – Algemeen bestuurslid

Hoofdleiding Bos & Duin, bestuurslid en tijdens de JVV-week overal en nergens aanwezig; de naam is Cees. Al sinds mijn eigen kinderen klein zijn, ben ik actief bij JVV. Het begon allemaal bij de kookstaf van Bos & Duin en daar is mijn liefde voor JVV nog steeds blijven hangen. Echter het takenpakket is in de jaren wel een stukje uitgebreider geworden. Met veel plezier cross ik van hot naar her tijdens de JVV week om alle ranja op tijd van de ene activiteit bij de andere te krijgen en woon ik het hele jaar door de vergaderingen bij om JVV ieder jaar weer een stukje beter te maken. Tijdens mijn enthousiasme heb ik de hele familie erbij betrokken. Zelfs de familie in Breda en Groningen moesten er aan geloven. Ook zij hebben wat jaartjes mee gedraaid met verschillende activiteiten. Mijn dochter zit sinds kort ook in het bestuur en mijn zoon is hoofdleiding bij verschillende activiteiten. Het spreekt dan ook voor zich dat ik ook dit jaar weer uitkijk naar deze fantastische week!

Subbestuur

Jolinde van Delft – Facebook/loterij

De naam Jolinde kreeg ik 24 jaar geleden van m’n ouders. Geboren en getogen Drunense. En nog steeds woon ik er, samen met de leukste man van de wereld! En niet te vergeten onze konijntjes Koedjie en Woedjie. Doordeweeks kan je mij vinden op basisschool Olof-Palme waar ik al 6 jaar werkzaam ben als overblijfmoeder. Toen ik eindelijk 4 jaar werd kon ik niet wachten tot ik mee mocht doen met JVV, mijn 2 oudere broers mochten toen al lang en ik niet! Sindsdien heb ik geen jaar overgeslagen, eerst als kind, daarna vrijwilliger. Vervolgens mocht ik eigen activiteiten gaan organiseren; Sjoelen, Speellekkerland, Speelwinkel en nu ook nieuw dit jaar de Pubquiz. Hiermee treed ik in de voetsporen van m’n moeder die vroeger de Speelwinkel ook heeft georganiseerd! Sinds een paar jaar mag ik mezelf ook bestuurslid noemen, een meisjesdroom die uitkomt! Ik houd me binnen het bestuur bezig met de Facebook pagina en de Loterij, heel leuk om te doen. Ik hoop jullie allemaal te zien tijdens deze mooie week, dan maken we er samen weer een succes van!

Berdien de Wilde – PR

Even voorstellen, ik ben Berdien de Wilde. Tweeëntwintig lentes jong en sinds mijn vierde al druk in de weer met JVV. Straattekenen, vliegeren en poppendokter waren vaste prik. Toen ik de leeftijd van 10 had bereikt was bos & duin mij favoriete activiteit. Ook het brandweerspel en speelwinkel behoorden tot de vaste activiteiten op mijn lijstje. Toen ik de leeftijd van 13 had bereikt en ik afscheid moest nemen van de basisschool zag ik het absoluut niet zitten om afscheid te nemen van JVV. De eerste paar jaar ging ik als hulpleiding mee met bos en duin. Rond de leeftijd van 18 nam ik de activiteit straattekenen onder mijn hoede. En nu, op mijn 22e, mag ik mezelf bestuurslid noemen en ben ik het aanspreekpunt voor de PR. Ik hoop dat er aankomende JVV week weer vele kinderen van een fantastische laatste vakantie week kunnen genieten en dat ook zij in de toekomst op de magische leeftijd van 13, beslissen om nog geen afscheid te willen nemen van JVV.

Camiël Brekelmans – Webmaster/loterij

Hoi, mijn naam is Camiël en ik ben 24 jaar en ben geboren in Drunen en woon daar al mijn hele leven. Vanaf mijn 4e doe ik al mee aan de JVV week en was ik altijd te vinden bij de Speelwinkel en Speellekkerland en op latere leeftijd deed ik ook met veel plezier mee aan het Bos en Duin avontuur. Toen ik 13 jaar oud werd ben ik begonnen als vrijwilliger bij de speelwinkel en ging bij steeds meer activiteiten meehelpen om vervolgens in 2012 hoofdleiding te worden van de Kindershow. Na voor het eerst hoofdleiding te zijn geweest wilde ik meer voor JVV gaan doen en heb ik begin 2013 de website overgenomen van de vorige webmaster en heb ik de filmmiddag/avond als hoofdleiding erbij genomen. Sindsdien ben ik druk bezig geweest om de website te vernieuwen, wat heeft geresulteerd in het nieuwe inschrijfsysteem en de e-tickets die we nu gebruiken. In het dagelijkse leven ben ik student HBO-ICT aan de Hogeschool Utrecht. Verder heb ik bij mij thuis 3 katten, 1 slang en 2 ratten.

Groepsfoto

V.l.n.r. Robert Aakland, Cees de Wilde, Berdien de Wilde, Jolinde van Delft, Camiël Brekelmans, Richard Olree.

Onze missie

Onze missie is het jaarlijks organiseren van een sport- en spelprogramma voor kinderen vanaf vier jaar tot en met twaalf jaar gedurende een periode in de zomervakantie en voorts al hetgeen met een en ander rechtstreeks of zijdelings verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, alles in de ruimste zin des woords.