Over ons

Op deze pagina zal het bestuur van Jeugd Vakantie Vreugd Drunen zich voorstellen.

Bestuur

Richard Olree – Penningmeester / voorzitter A.I.

Ik ben Richard en ik woon al heel mijn leven in Drunen en sinds 1986 ben ik al actief bij Jeugd Vakantie Vreugd Drunen. Gedurende deze tijd ben ik begonnen als vrijwilliger en vervolgens heb ik meerdere spellen georganiseerd als hoofdleiding. In 1991 ben ik in het bestuur gekomen als secretaris, dit heb ik een aantal jaren gedaan, naast het hoofdleiding zijn. Vanaf 2003 ben ik penningmeester geworden, wat ik nu, jaar later, nog steeds ben. Sinds jaar ben ik voorzitter A.I. en ik ben nog van plan om heel lang actief te blijven bij JVV Drunen. In het dagelijkse leven ben ik getrouwd en heb ik 2 honden en ben ik werkzaam bij Covestro, afd. Interne controle.

Op 26 april 2021 is Richard benoemd tot lid in de Orde van Oranje Nassau voor o.a. zijn vrijwilligerswerk binnen onze stichting.

Robert Aakland – Secretaris

Even voorstellen, mijn naam is Robert Aakland en ik ben opgegroeid in Drunen. Na een periode van 10 jaar die ik in Tilburg heb gewoond ben ik weer in Drunen gesetteld.

Ik ben vader van 5 kinderen, Waarvan mijn 4 kleine kinderen allemaal met de JVV week mee doen en er heel veel plezier aan beleven. Naast de zorg voor mijn kinderen ben ik een grote muziek en film liefhebber en speel ik graag gezelschapspellen, het liefste speel ik dan Carcassonne, de kolonisten en Ticket to Ride. Mijn hoop is dat de komende JVV week weer een hele leuke, gezellige en drukke week zal worden.

Ik ben via oud bestuurslid Charles Verbund contact gekomen met JVV. En sindsdien doe ik het met veel plezier. In den beginne ben ik begonnen als hoofdleiding bij de midgetgolf en de kindermarkt. Daarna ben ik (algemeen) bestuurslid geworden, naast mijn eigen activiteiten waar ik hoofdleiding van was. Vervolgens ben ik hoofdleiding geworden van de Vossenjacht.

Als secretaris ben ik druk bezig geweest om sponsorgeld binnen te halen om zo naar onderdelen als Monkey town, JumpXL, Glow in the dark midgetgolf en bowlen toe te kunnen gaan.

Samen met de andere bestuursleden hebben we ook alles de afgelopen jaren gemoderniseerd. Een van onze andere speerpunten is om de JVV week voor alle kinderen toegankelijk te maken. En ook Stichting Leergeld te betrekken bij onze week zodat ook de kinderen van de ouders die minder te besteden hebben deel kunnen nemen. Ook dit jaar gaan de kinderen van Stichting Leergeld deelnemen. Tevens mogen alle kinderen buiten Drunen ook deelnemen. En de kinderen uit de Oekraïne mogen gratis mee doen.

Iedereen moet mee kunnen doen en niemand hoeft aan de kant te staan.

Actief mee doen betekend meedoen aan een groter geheel, een plekje hebben en erkenning krijgen en zo jongeren in achterstand situaties laten mee doen en de kans op ongelijkheid te verkleinen en ook deze kinderen beter te leren kennen. Dat sluit helemaal aan bij het doel van onze stichting.

Tot van de zomer.

Camiël Brekelmans – Algemeen bestuurslid

Webmaster/prijsuitreiking

Hoi, mijn naam is Camiël en ik ben jaar en ben geboren in Drunen en woon daar al mijn hele leven. Vanaf mijn 4e doe ik al mee aan de JVV week en was ik altijd te vinden bij de Speelwinkel en Speellekkerland en op latere leeftijd deed ik ook met veel plezier mee aan het Bos en Duin avontuur. Toen ik 13 jaar oud werd ben ik begonnen als vrijwilliger bij de speelwinkel en ging bij steeds meer activiteiten meehelpen om vervolgens in 2012 organisator te worden van de Kindershow wat ik 10 jaar gedaan heb. Na voor het eerst organisator te zijn geweest wilde ik meer voor JVV gaan doen en heb ik begin 2013 de website overgenomen van de vorige webmaster en heb ik de filmmiddag/avond als organisator erbij genomen. Sindsdien ben ik druk bezig geweest om de website te vernieuwen, wat heeft geresulteerd in het nieuwe inschrijfsysteem en de e-tickets die we nu gebruiken. In het dagelijkse leven ben ik student HBO-ICT aan de Hogeschool Utrecht.


Onze missie

Onze missie is het jaarlijks organiseren van een sport- en spelprogramma voor kinderen vanaf vier jaar tot en met twaalf jaar gedurende een periode in de zomervakantie en voorts al hetgeen met een en ander rechtstreeks of zijdelings verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, alles in de ruimste zin des woords.