Over ons

Op deze pagina zal het bestuur van Jeugd Vakantie Vreugd Drunen zich voorstellen.

Bestuur

Richard Olree – Penningmeester / voorzitter A.I.

Ik ben Richard en ik woon al heel mijn leven in Drunen en sinds 1986 ben ik al actief bij Jeugd Vakantie Vreugd Drunen. Gedurende deze tijd ben ik begonnen als vrijwilliger en vervolgens heb ik meerdere spellen georganiseerd als hoofdleiding. In 1991 ben ik in het bestuur gekomen als secretaris, dit heb ik een aantal jaren gedaan, naast het hoofdleiding zijn. Vanaf 2003 ben ik penningmeester geworden, wat ik nu, jaar later, nog steeds ben. Sinds jaar ben ik voorzitter A.I. en ik ben nog van plan om heel lang actief te blijven bij JVV Drunen. In het dagelijkse leven ben ik getrouwd en heb ik 2 honden en ben ik werkzaam bij Covestro, afd. Interne controle.

Op 26 april 2021 is Richard benoemd tot lid in de Orde van Oranje Nassau voor o.a. zijn vrijwilligerswerk binnen onze stichting.

Robert Aakland – Secretaris

Even voorstellen, mijn naam is Robert Aakland en ik ben opgegroeid in Drunen. Na een periode van 10 jaar die ik in Tilburg heb gewoond ben ik weer in Drunen gesetteld. Ik ben via oud bestuurslid Charles Verbund in 2001 in contact gekomen met JVV. En sindsdien ben ik niet meer weg te slaan. In den beginne ben ik begonnen als hoofdleiding bij de midgetgolf en de kindermarkt. In 2005 ben ik (algemeen) bestuurslid geworden, naast mijn eigen activiteiten waar ik hoofdleiding van was. Vervolgens ben ik hoofdleiding geworden van de Vossenjacht, Wat ik dit jaar voor de de keer ga organiseren In 2013 heb ik het secretariaat overgenomen, wat ik tot op heden met veel plezier doe. In 2014 ben ik de hoofdleiding van Speellekkerland geworden. De afgelopen 2 jaar ben ik ook de Hoofdleiding geweest van de Proefjes en Monkey Town. Als secretaris ben ik de afgelopen jaren druk bezig geweest om sponsorgeld binnen te halen om zo naar onderdelen als Monkey town, JumpXL en de Emma Molen toe te kunnen gaan. Samen met de andere bestuursleden hebben we ook alles de afgelopen jaren gemoderniseerd.  Een van onze andere speerpunten was om ook Stichting Leergeld te betrekken bij onze week zodat ook de kinderen van de ouders die minder te besteden hebben deel kunnen nemen. De afgelopen jaar hebben ook deze kinderen met veel plezier deelgenomen.

Ik ben vader van 5 kinderen, Waarvan mijn 4 kleine kinderen allemaal met de JVV week mee doen en er heel veel plezier aan beleven. Mijn hoop is dat de komende JVV week weer een hele leuke, gezellige en drukke week zal worden. Laten we hopen dat we het 65 jarig bestaan van onze stichting gewoon kunnen vieren. En dat we snel afscheid kunnen nemen van alle beperkingen rond het Corona Virus. Tot van de zomer!

Cees de Wilde – Algemeen bestuurslid

Hoofdleiding Bos & Duin, bestuurslid en tijdens de JVV-week overal en nergens aanwezig; de naam is Cees. Al sinds mijn eigen kinderen klein zijn, ben ik actief bij JVV. Het begon allemaal bij de kookstaf van Bos & Duin en daar is mijn liefde voor JVV nog steeds blijven hangen. Echter het takenpakket is in de jaren wel een stukje uitgebreider geworden. Met veel plezier cross ik van hot naar her tijdens de JVV week om alle ranja op tijd van de ene activiteit bij de andere te krijgen en woon ik het hele jaar door de vergaderingen bij om JVV ieder jaar weer een stukje beter te maken. Tijdens mijn enthousiasme heb ik de hele familie erbij betrokken. Zelfs de familie in Breda en Groningen moesten er aan geloven. Ook zij hebben wat jaartjes mee gedraaid met verschillende activiteiten. Mijn dochter zit in een werkgroep (PR) en mijn zoon is hoofdleiding bij verschillende activiteiten. Het spreekt dan ook voor zich dat ik ook dit jaar weer uitkijk naar deze fantastische week!

Camiël Brekelmans – Webmaster/loterij

Hoi, mijn naam is Camiël en ik ben jaar en ben geboren in Drunen en woon daar al mijn hele leven. Vanaf mijn 4e doe ik al mee aan de JVV week en was ik altijd te vinden bij de Speelwinkel en Speellekkerland en op latere leeftijd deed ik ook met veel plezier mee aan het Bos en Duin avontuur. Toen ik 13 jaar oud werd ben ik begonnen als vrijwilliger bij de speelwinkel en ging bij steeds meer activiteiten meehelpen om vervolgens in 2012 hoofdleiding te worden van de Kindershow. Na voor het eerst hoofdleiding te zijn geweest wilde ik meer voor JVV gaan doen en heb ik begin 2013 de website overgenomen van de vorige webmaster en heb ik de filmmiddag/avond als hoofdleiding erbij genomen. Sindsdien ben ik druk bezig geweest om de website te vernieuwen, wat heeft geresulteerd in het nieuwe inschrijfsysteem en de e-tickets die we nu gebruiken. In het dagelijkse leven ben ik student HBO-ICT aan de Hogeschool Utrecht. .


V.l.n.r. Richard Olree, Cees de Wilde, Robert Aakland en Camiël Brekelmans

Onze missie

Onze missie is het jaarlijks organiseren van een sport- en spelprogramma voor kinderen vanaf vier jaar tot en met twaalf jaar gedurende een periode in de zomervakantie en voorts al hetgeen met een en ander rechtstreeks of zijdelings verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, alles in de ruimste zin des woords.