Dinsdag 14 augustus

Sportochtend

Leeftijd: 6 – 12 jaar
Tijd: 08.30 – 11.30 uur
Locatie: DAK, Prins Hendrikstraat 80

Tijdens deze Sportochtend gaan we gezellig samen kennismaken met Atletiek.

Onder leiding van (jeugd)leden en vrijwilligers van Atletiekvereniging DAK uit Drunen gaan we Athletics Champs-onderdelen spelen.
Athletics Champs zijn leuke, leerzame, uitdagende en aantrekkelijke activiteiten om met de atletieksport kennis te maken. Je kunt op deze manier zelf ervaren hoe de trainingen er aan toe gaan bij onze vereniging en hoe gezellig samen sporten is.

Uiteraard wel sportkleding en gymschoenen aantrekken.
Mochten er nog ouders of familie willen helpen op deze ochtend dan kunnen zij zich ook aanmelden via het vrijwilligers aanmeldformulier.

Contactpersoon: Marjolein van der Sanden

Escape Room LET OP: Deze activiteit zit VOL. Als u hier geen e-ticket voor heeft, kunt u hier helaas niet aan deelnemen.

Leeftijd: 8 – 12 jaar
Tijd: 9.00 – 10.00 uur, 11.00 – 12.00 uur, 13.30 – 14.30 uur en 15.30 – 16.30 uur.
Locatie: Jong Nederland, Torenstraat 85

Spel en thema:
• De escape room is een spel dat draait om te ontsnappen uit een ruimte, door middel van het oplossen van raadsels en vragen.
• Het spel wordt in een groep gespeeld. De spelers worden opgesloten in een ruimte met als doel om binnen 60 minuten te ontsnappen door slim samen te werken.
• De kamer en raadsels zijn gebaseerd op een bepaald thema.

Ons Thema:
Het verhaal gaat als volgt: Jouw groep is gezellig op kamp bij Jong Nederland Drunen. Jullie hebben een speurtocht gelopen, graffiti gespoten en leuke waterspelletjes gedaan. Na het eten nog een spannend potje slagbal en als afsluiter speelden jullie bij het kampvuur ‘Weerwolven van Wakkerdam’.
Natuurlijk is het dan nog lang geen bedtijd maar daar denkt de leiding anders over. Als zij denken dat jullie allemaal slapen gaan ze het programma voor de volgende dag voorbereiden. Maar onderweg naar de wc vangt iemand van jullie het gesprek tussen de leiding op: “Ze slapen nu, dus we kunnen nog wel een uurtje naar de bossen om de spooktocht van morgen uit te zetten”.

Dat is voor jullie het sein om z’n allen nog even lekker te chillen en spelletjes te doen op de speelzolder. Maar dan, als jullie allemaal op de speelzolder zijn, valt de deur door een windvlaag in het slot. Tot jullie grote schrik gaat de deur niet meer open. Wat nu? Als de leiding terugkomt moeten jullie weer gewoon op jullie luchtbedjes in dromenland zijn! Lukt het jullie om de deur open te krijgen voor de leiding terugkomt?

Escape room 1: 9.00 – 10.00 uur VOL
Escape room 2: 11.00 – 12.00 uur VOL (dit is de juiste tijd, op sommige e-tickets kan de verkeerde tijd staan)
Escape room 3: 13.30 – 14.30 uur VOL
Escape room 4: 15.30 – 16.30 uur VOL
Wegens populariteit van deze activiteit is er een extra groep op vrijdag.

Contactpersoon: Peter Vennings

Speelwinkel

Leeftijd: 4 – 12 jaar
Tijd: 13.00 – 15.00 uur
Locatie: Sporthal d’Outremondcollege, Dillenburgstraat 46

Roepen jouw ouders ook vaak dat je je kamer op moet ruimen?
Geen paniek, je bent geen rommelkont, je bent juist enorm creatief! Bij de Speelwinkel gaan we daar wat mee doen. We hebben ruim 10 originele knutseltafels klaar staan, waaraan jij je helemaal mag uitleven. We gebruiken allerlei verschillende materialen. Met sommige zul je misschien nog nooit iets geknutseld hebben, maar dan helpen we je graag.

Helpende handen zoeken we altijd! Het is helaas niet toegestaan om uw kind aan de hand te begeleiden.
Mocht u toch graag willen blijven meld u aan als vrijwilliger (via het vrijwilligersformulier) en neem plaats bij één van de tafels.

Vergeet niet een grote tas (met je naam erop) mee te nemen voor al je knutselwerken.

Contactpersonen: Jolinde van Delft, Sandra van den hoven en Judith Moonen.

Disco

Leeftijd: 4 – 7 jaar en 8 – 12 jaar
Tijd: 18.15 – 19.30 uur en 20.15 – 22.00 uur
Locatie: Jong Nederland, Torenstraat 85

Ben jij een liefhebber van feestjes of vind je het geweldig om los te gaan op muziek? Kom dan naar de jeugddisco! Dit jaar is het thema de Efteling! Het DJ team gaat weer zijn best doen om er een leuke avond van te maken, maar daar hebben we jou natuurlijk ook bij nodig. Trek vooral een fantasierijk kostuum aan als dat kan: bijvoorbeeld roodkapje, boze wolf of heks!

De avond bestaat uit thema-muziek, hits van de afgelopen jaren en leuke disco-spellen. Verder is er geen geld nodig voor consumpties
en blijven de kinderen binnen totdat ze opgehaald worden.

Disco 4 – 7  jaar: 18.15 – 19.30 uur
Disco 8 – 12 jaar: 20.15 – 22.00 uur

Contactpersonen: Gerard den Teuling en Remco de Wilde

Wij willen graag onze sponsoren bedanken

Wilt u ons ook sponsoren of wilt u adverteren? Neem dan contact met ons op voor alle (adverteer)mogelijkheden.