Donderdag 16 augustus

Vossenjacht

Leeftijd: 4 – 9 jaar
Tijd: 08.30 – 10.15 uur
Locatie: Olof Palme, Aziêlaan 49

Geef je op voor de vossenjacht, ben je tussen de 4 en 9 jaar kom dat maar eens kijken of je mij kunt vinden. De vossen zijn verspreid in en rondom het park. Ieder jaar hebben we een ander thema. Meld jezelf aan en laat je verrassen welk thema het dit jaar word.

Wil je vader, moeder of kennis graag meehelpen geef ze dan op als vrijwilliger. Daar zijn we namelijk erg blij mee want zonder vrijwilligers kan het helaas niet doorgaan.

De vrijwilligers dienen na aanmelding zelf naar de activiteit te komen en worden vooraf niet gebeld.

Tevens zijn we op zoek naar enthousiaste mensen die zich als vos willen verkleden.  Je kunt je opgeven via ons formulier of vrijwilligers@jvvdrunen.nl.

Contactpersoon: Robert Aakland

Judo

Leeftijd: 5 – 12 jaar
Tijd: 10.30 – 12.00 uur
Locatie: Sporthal Inmotion, Cees van Delftstraat 10

Heb jij het altijd al leuk gevonden om lekker te stoeien op de speelplaats? Of wil je juist jezelf iets sterker maken? In dat geval zou je echt eens een keer een judo-les moeten volgen!

Dan leer je jezelf te verdedigen door de ander op de grond te krijgen en in bedwang te houden. Judo is een verdedigingssport.
Mocht je judo een beetje eng vinden, wees gerust: Judoka’s houden er altijd rekening mee om de ander niet expres pijn te doen.

Trek vooral een makkelijk t-shirt en een joggingbroek aan, zodat niemand krassen oploopt door dingen als knoopjes en gespen. Voor een judo jas en band wordt gezorgd.

Contactpersoon: Johan Koot

Midgetgolf

Leeftijd: 7 – 12 jaar
Tijd: 12.45 – 14.45 uur
Locatie: Midgetgolf Honderd Bunder Bos, Duinweg 45

Kun je goed mikken en kun je een handig met een golfstick om gaan? Dan is midgetgolf wel iets voor jou. Je wordt ingedeeld in groepjes van
3 tot 5 kinderen. Voor de winnaar van elke leeftijdsgroep is een prijs die tijdens de prijsuitreiking in de Stulp worden uitgedeeld.

Dank zei de hulp van veel ouders verliep vorig jaar de organisatie uitstekend. Dus vragen wij ook dit jaar weer de hulp van een 10-tal
ouders. Opgeven kan via het vrijwilligersformulier.

NB: Voor dit onderdeel is geen alternatief programma. Bij slecht weer komt het midgetgolfen dan ook te vervallen.

Contactpersoon: Hans Marti

Film

Leeftijd: 4 – 8 jaar en 8 – 12 jaar
Tijd: 13.00 – 15.00 uur en 15.30 – 17.30 uur
Locatie: Olof Palme, Aziêlaan 49

Ook voor dit jaar hebben we weer een gezellige filmmiddag gepland. Wordt het een leuke lachfilm? Een avonturenfilm? Of een romantische film? Natuurlijk gaan we dat nog niet verklappen, maar we kunnen al wel zeggen dat het een hele leuke film gaat worden voor zowel de jongens als de meisjes.

Voor drinken en wat lekkers wordt gezorgd.

Film 4 – 8 jaar: 13.00 – 15.00 uur
Film 8 – 12 jaar: 15.30 – 17.30 uur

Contactpersoon: Camiël Brekelmans

Pub quiz

Leeftijd: 8 – 12 jaar
Tijd: 18.30 – 21.30 uur
Locatie: Olof Palme, Aziêlaan 49

In teams van 5 spelers gaan jullie de strijd met elkaar aan. Jullie kennis wordt getest in verschillende rondes, van muziek tot sport, wat is jouw specialiteit?

Onder het genot van iets lekkers te eten en te drinken, doen jullie je best om zo veel mogelijk vragen goed te beantwoorden en daarmee zoveel mogelijk punten te scoren voor je team.
Winnen jullie de hoofdprijs?

Wil je graag samen met een vriendje/vriendinnetje in 1 team, zorg dan dat jullie op tijd èn samen binnenkomen.

Contactpersoon: Jolinde van Delft en Dirk den Braanker

Wij willen graag onze sponsoren bedanken

Wilt u ons ook sponsoren of wilt u adverteren? Neem dan contact met ons op voor alle (adverteer)mogelijkheden.