Vrijdag 17 augustus

Kindermarkt

Leeftijd: 8 – 12 jaar
Tijd: 8.30 – 11.30 uur
Locatie: Centrum van Drunen

Heb jij nog wat spullen waar je niets meer mee doet en vind je het zonde om ze weg te gooien? Dan is de kindermarkt iets voor jou! Je krijgt een eigen plaatsje op de grond, waar je je spulletjes kunt verkopen. Je kunt alles op een kleedje of op een tafel uitstallen.

Het kan best zijn dat je dit alleen kunt doen. Vraag anders je vader, moeder of iemand anders of die wil helpen. Zo brengen je oude spulletjes nog wat geld op.

Contact persoon: Hans Marti

Handbal

Leeftijd: 4 – 12 jaar
Tijd: 9.00 – 11.00 uur
Locatie: Sportpark FC Drunen

Wil je kennismaken met één van de leukste teamsporten? Nu heb je de kans om kennis te maken met veldhandbal en beachhandbal. Jullie krijgen van de spelers van Avanti uitleg over het spel en daarna spelen we onderling korte wedstrijdjes, zowel op het veld als in het zand.

Handbal vereist niet alleen snelheid en een goede balvaardigheid maar ook een goed samenspel en inzicht. Laat je aangenaam verrassen en schrijf je snel in!

Contactpersoon: Maikel Pijnenburg

Bos & Duin

Leeftijd: 8 – 12 jaar
Tijd: vrij. 13.00 – za. 12.00
Locatie: de Roeivijver

(Let op! We vertrekken dit jaar met zijn allen vanaf het Raadhuisplein)

Ik hou van Holland, lekker logeren aan het meer. Een stukje Holland, ieder jaar weer keer op keer. Daar waar die tenten staan, s’ avonds eten bij de frietkraam. Ik hou van Holland, met je bossen en je hei. Jouw blonde duinen in een bonte rij. Op heel dees grote aard, al ben ik van huis en haard, is Bos&Duin mij ’t meeste waard.

Voor alle bovenbouw kinderen is er ook dit jaar weer een spannende overnachting gepland aan de roeivijver. Leuke spellen, teambuilding en de krachten der natuur overwinnen! Samen met jouw team ga jij de strijd aan om van alle andere te winnen. Plezier, kracht, geduld en samenwerking zijn de sleutelwoorden tot het succes. Het thema van dit jaar is natuurlijk ‘ik hou van Holland! Dus kom maar op met al die oranje leeuw(innen). Wil jij samen met jou vrienden laten zien dat jullie de sterkste, slimste, snelste en beste zijn? Schrijf je dan snel in! VOL=VOL

Voor de ouders: deze activiteit duurt 23 uur. Dat houd in dat de kinderen blijven overnachten van vrijdag avond op zaterdag ochtend op het terrein van JVV (zonder ouders). Er hoeft geen eten en/of drinken te worden meegegeven, dit wordt volledig verzorgd door JVV Drunen. Wat u wel moet meegeven is voldoende schone. Lange broeken en een trui zijn een pre voor ’s avonds. Ook zonnebrand, petjes en zonnebril zijnvan belang met warm weer. Verdere praktische informatie volgt na de inschrijving.

Contactpersonen: Marloes van der Lee en Cees de Wilde

Badminton

Leeftijd: 7 – 12 jaar
Tijd: 14.00 – 16.00 uur
Locatie: Sporthal de Venne

Je hebt het vast wel eens gespeeld met vriendjes of vriendinnetjes op straat of op de camping. Lekker tegen een shuttle aanmeppen en kijken hoelang je die in de lucht kunt houden. Dat is het leuke van badminton.

Maar heb je ook weleens een echte wedstrijd gespeeld? In de sporthal met een echt net en op een echt speelveld. Dan zul je zien dat badminton veel kracht, energie en inzicht vergt en nog veel leuker is dan je dacht.

Wil je dat ook eens proberen en uitleg krijgen van ervaren spelers, meld je dan aan. Mocht je geen badmintonracket hebben, dan kunnen
wij daarvoor zorgen. Tot ziens op 17 augustus.

Contactpersoon: Toine Brok

Poppen- en berenbureau

Leeftijd: 4 – 12 jaar
Tijd: 14.30 – 16.00 uur
Locatie: de Zandley Burg. v.d. Heijdenstr. 1

Is jouw pop, beer of knuffel ziek, of heeft het ergens pijn? Kom dan met je vriendje naar het poppen- en berenbureau! Daar zitten hele lieve dokters en zusters die weten hoe ze jouw kameraadje weer helemaal kunnen opknappen!

Pak hem of haar goed in en kom naar het poppen- en berenbureau!

Het kan ongeveer 45 minuten duren vanaf het moment dat je binnen bent. Tot ziens bij het poppen- en berenbureau!

Contactpersoon: Mariëlle Verhoeven

Wij willen graag onze sponsoren bedanken

Wilt u ons ook sponsoren of wilt u adverteren? Neem dan contact met ons op voor alle (adverteer)mogelijkheden.