Zaterdag 18 augustus

Speellekkerland

Leeftijd: 4 – 9 jaar
Tijd: 10.00 – 12.00
Locatie: Jong Nederland, Torenstraat 85

Een ochtend vol leuke, uitdagende spelletjes die gegarandeerd ook nog wat lekkers opleveren! Sommige spelletjes speel je alleen, andere speel met meerdere kinderen samen. Je mag alleen komen of samen met je vriendjes, vriendinnetjes, broer of zus? Bij ieder spel kan je naast iets lekkers ook nog punten verdienen. Per leeftijdscategorie is er een leuke prijs te winnen.

Véél spelletjes betekent ook dat we hulp nodig hebben. Daarom zijn we erg blij als je ouders, opa/oma of vrienden ons komen helpen deze ochtend (graag aanmelden via het vrijwilligersformulier).

Tot ziens bij Speellekkerland!

Contactpersonen: Robert Aakland en Elise Jensen

Lasergame / Schatzoeken LET OP: Deze activiteit zit VOL. Als u hier geen e-ticket voor heeft, kunt u hier helaas niet aan deelnemen.

Leeftijd: 8 – 12 jaar
Tijd: 13.00 – 14.30 en 14.45 – 16.15
Locatie: Honderbunderbos, Duinweg 45

Vind jij het leuk om schatten te zoeken met een metaaldetector, te lasergamen en marshmallows te roosteren! Nou dat kan.

We gaan bij het Honderdbunderbos in twee groepen van maximaal 20 kinderen aan de slag met metaaldetectors en laserguns. Dit doen we gesplitst en daarna wisselen we om.Op het einde roosteren we samen lekkere marshmallows.

Ben je niet bang om vies te worden en lijkt jou dit ook erg leuk om te doen. Geef je dan snel op!

Lasergame/Schatzoeken 1: 13.00 – 14.30 uur VOL
Lasergame/Schatzoeken 2: 14.45 – 16.15 uur VOL

Contactpersonen: Nicole Pijenburg

Prijsuitreiking

Leeftijd: 4 – 12 jaar
Tijd: 18.30 – 20.00 uur
Locatie: Wijnand van Delft

Je hoeft jezelf voor deze activiteit niet in te schrijven!
Iedereen is van harte welkom. Hoe meer zielen hoe meer (vakantie)vreugd.

Net als in het afgelopen jaar vindt er een loterij plaats. De lotjes worden aan het einde van iedere activiteit uitgereikt. Aan hoe meer activiteiten je deelneemt, des te meer lotjes je ontvangt en hoe meer kans je maakt op een prijs.

Vorig jaar was dit een groot succes. Wij waren blij met enorme opkomst van de kinderen die hadden deelgenomen aan de JVV week. Dit jaar zal de loterij plaatsvinden in Wijnand van Delft op zaterdag 18 augustus 2018. Kom dus samen met je ouders, grootouders, broertjes, zusjes en vrienden want misschien ben jij wel de winnaar. Ook de prijsuitreiking van verschillende activiteiten zal hier plaats hebben. De prijsuitreiking is van 18.30 – 20.00 uur.

Tot ziens en heel veel succes!

Wij willen graag onze sponsoren bedanken

Wilt u ons ook sponsoren of wilt u adverteren? Neem dan contact met ons op voor alle (adverteer)mogelijkheden.