Dinsdag 13 augustus

Sportochtend

Leeftijd: 6 – 12 jaar
Tijd: 09.00 – 11.30 uur
Locatie: DAK Drunen – Sportpark de Schroef

Op een leuke sportieve manier gaan we gezellig samen kennismaken met Atletiek.

Onder leiding van trainers en (jeugd)leden van Atletiekvereniging DAK uit Drunen gaan we een aantal atletiekonderdelen spelen.

Deze onderdelen zijn gebaseerd op Athletic Champs. Athletic Champs bestaat uit leerzame, uitdagende en aantrekkelijke activiteiten om op een leuke manier kinderen met de atletieksport kennis te laten maken. Je ervaart op deze ochtend hoe gezellig het is om samen te sporten en je hoe gezellig en sportief het er bij onze vereniging aan toe gaat.

Denk er uiteraard wel aan om comfortabele sportkleding en gym/ sportschoenen aan te trekken.

Willen ouders/verzorgers helpen dan horen we dat graag op tijd via het vrijwilligers aanmeldformulier.

Contactpersoon: Marjolein van der Sanden

Proefjes

Leeftijd: 8 – 12 jaar
Tijd: 10.00 – 12.00 uur
Locatie: OBS De Groene Bogen – Locatie Beukstraat

Altijd al willen experimenteren en leuke proefjes willen doen? Of zet je thuis al de keukenkastjes op zijn kop om iets leuks te ontdekken?

Deze ochtend kun je zelf op een leuke en veilige manier proefjes doen. Op deze manier zie je hoe bepaalde stoffen op elkaar reageren en tot welke effecten dit kan leiden zonder dat het huis ontploft.

En bovendien kun je deze proeven ook thuis aan je ouders laten zien. En je steekt er op een leuke manier ook nog veel van op.

Contactpersonen: Maarten Bergmans

Padel

Leeftijd: 7 – 9 jaar en 10 – 12 jaar
Tijd: 13.00 – 14.00 uur en 14.00 – 15.00 uur
Locatie: Plaza Padel Waalwijk

Padel is de snelst groeiende sport van Europa! Met 9 indoorbanen is Plaza Padel Waalwijk dé plek voor liefhebbers van padel. Hier komt alles samen. Het sportief bezig zijn, veel spelplezier en een plek om elkaar te ontmoeten. Op onze plaza’s draait alles om bewegen en ontspannen. Alles zodat iedereen zich thuis kan voelen. We zien sport als een totaalervaring: leuk, lekker en levendig. Daarnaast kan iedereen padellen! Op allerlei verschillende niveaus en in verschillende leeftijdscategorieën, van jong tot oud. Voel je welkom en ontdek het toegankelijke plezier van de sport: Padel!

Padel 7 – 9 jaar: 13.00 – 14.00 uur
Padel 10 – 12 jaar: 14.00 – 15.00 uur

Contactpersonen: Plaza Padel Waalwijk

Kickboksen

Leeftijd: 9 – 12 jaar en 6 – 8 jaar
Tijd: 13.00 – 14.00 uur en 14.00 – 15.00 uur
Locatie: ASM Sports – Martial Arts & Fitness

Het kickboksen is een mooie sport voor zowel jongens als meisjes.

Het kickboksen bied veel voordelen. De sport zorgt ervoor dat je fysiek en mentaal sterker wordt. Je conditie wordt beter, je wordt sterker en als gevolg daarvan vergroot het ook je zelfvertrouwen.

Tijdens de trainingen leer je doorzettingsvermogen, discipline en zelfbeheersing. Je ontdekt dat je in staat zijn om uitdagingen te overwinnen en doelen te bereiken, wat een enorm positieve invloed kan hebben op het zelfvertrouwen en algemeen welzijn.

Je leert alle kickbokstechnieken en nog veel meer. Kickboksen is namelijk zo veel meer dan alleen maar stoten en trappen.

En dat leren wij jou graag!

Padel 9 – 12 jaar: 13.00 – 14.00 uur
Padel 6 – 8 jaar: 14.00 – 15.00 uur

Contactpersonen: ASM Sports

MEGA Zonnebloem Stoepkrijt kleurwedstrijd !!!GRATIS!!!

Leeftijd: 4 – 12 jaar
Tijd: 13.00 – 15.00 uur
Locatie: Raadhuisplein, Drunen

Kom jij meedoen met de MEGA Zonnebloem Stoepkrijt kleurwedstrijd op het Raadhuisplein ?
Dit jaar zie je de zonnebloem vaak voorbij komen in Drunen. Dat doen we omdat schilder Vincent van Gogh er heel beroemd mee is geworden en in de omgeving de Drunense Duinen heeft gewoond. En gewoon omdat de zonnebloem lekker kleurrijk is, Drunen opfleurt en omdat de Zonnebloem verbindt.
Om de Zonnebloem ook op het Raadhuisplein te laten stralen organiseren we op Dinsdagmiddag een Mega Zonnebloem Stoepkrijt Kleurwedstrijd. Ga jij voor de mooiste Zonnebloem, dan kun je een toffe prijs winnen. Dat mag alleen, je mag ook met vriendjes en vriendinnetjes samen een toffe creatie maken.
Alle Zonnebloem achtige creaties zijn welkom; dus leef jij uit op het grote plein; midden in Drunen.

De activiteit is gratis en wij zorgen voor ranja en iets lekkers.

Contactpersoon: Guido van der Krabben

Speelwinkel

Leeftijd: 4 – 12 jaar
Tijd: 15.15 – 17.15 uur
Locatie: d’Outremont college

Roepen jouw ouders ook vaak dat je je kamer op moet ruimen? Geen paniek, je bent geen rommelkont, je bent juist enorm creatief! Bij de Speelwinkel gaan we daar wat mee doen. We hebben ruim 10 originele knutseltafels klaar staan, waaraan jij je helemaal mag uitleven. We gebruiken allerlei verschillende materialen. Met sommige zul je misschien nog nooit iets geknutseld hebben, maar dan helpen we je graag.

Helpende handen zoeken we altijd! Het is helaas niet toegestaan om uw kind aan de hand te begeleiden. Mocht u toch graag willen blijven, meld u aan als vrijwilliger en neem plaats bij één van de tafels.

Vergeet niet een grote tas (met je naam erop) mee te nemen voor al je knutselwerken.

Contactpersonen: Camiël Brekelmans

Disco

Leeftijd: 4 – 12 jaar
Tijd: 18.30 – 21.30 uur
Locatie: De Stulp

Dit jaar gaan we weer lekker dansen en feesten bij de disco! We willen er dit jaar met alle kinderen van de basisschool een groot “Beestenfeest“ van maken.

Je mag verkleed en/of geschminkt komen in het thema dieren of jungle, maar niets moet uiteraard. Ieder kind krijgt een smulkaart voor iets lekkers, en water en ranja worden onbeperkt geschonken.

De kinderen blijven de gehele avond binnen en mogen binnen opgehaald worden. Als u uw kind eerder op wil halen dan 21:30 uur dan kan dat uiteraard. Mochten de kinderen eerder naar huis willen als afgesproken, dan zullen we bellen naar het bij ons bekende telefoonnummer.

Als er allergieën zijn of andere bijzonderheden meldt dit dan tijdig.

Contactpersoon: Marcella Willemse & Gerard den Teuling


Locaties en adressen activiteiten