Dinsdag 30 augustus

Sportochtend

Leeftijd: 6 – 12 jaar
Tijd: 09.00 – 11.30 uur
Locatie: DAK – Sportpark de Schroef

Op een leuke sportieve manier gaan we gezellig samen kennismaken met Atletiek.

Onder leiding van trainers en (jeugd)leden van Atletiekvereniging DAK uit Drunen gaan we een aantal atletiekonderdelen spelen.

Deze onderdelen zijn gebaseerd op Athletic Champs. Athletic Champs bestaat uit leerzame, uitdagende en aantrekkelijke activiteiten om op een leuke manier kinderen met de atletieksport kennis te laten maken. Je ervaart op deze ochtend hoe gezellig het is om samen te sporten en je hoe gezellig en sportief het er bij onze vereniging aan toe gaat.

Denk er uiteraard wel aan om comfortabele sportkleding en gym/sportschoenen aan te trekken.

Willen ouders/verzorgers helpen dan horen we dat graag op tijd via het vrijwilligers aanmeldformulier.

Contactpersoon: Marjolein van der Sanden

Proefjes

Leeftijd: 8 – 12 jaar
Tijd: 10.00 – 12.00 uur
Locatie: Kindcentrum Wereldwijs

Altijd al willen experimenteren en leuke proefjes willen doen? Of zet je thuis al de keukenkastjes op zijn kop om iets leuks te ontdekken?

Deze ochtend kun je zelf op een leuke en veilige manier proefjes doen. Op deze manier zie je hoe bepaalde stoffen op elkaar reageren en tot welke effecten dit kan leiden zonder dat het huis ontploft.

En bovendien kun je deze proeven ook thuis aan je ouders laten zien. En je steekt er op een leuke manier ook nog veel van op.

Contactpersonen: Maarten Bergmans

Scouting

Leeftijd: 5 – 8 jaar
Tijd: 13.00 – 14.30 uur
Locatie: Scouting Drunen

Vandaag nemen we een kijkje bij de scouting. We gaan echte scoutingspelletjes doen. Een voorbeeld van zo’n spelletje is levend kwartet dat is een stuk leuker en intensiever dan gewoon kwartet. We sluiten de middag af met een vuurtje, want dat hoort er bij ons echt bij. Daarvoor nemen we  natuurlijk eerst de vuurregels goed door. Niet je beste kleren aantrekken want je kunt vies worden.
Als het vies  weer is maken we gebruik van ons Beverlokaal. Daar is ook genoeg te doen.

Contactpersoon: Marleen Klaassen

Streetdance & hiphop

Leeftijd: 7 – 12 jaar
Tijd: 15.00 – 16.30 uur
Locatie: De Voorste Venne

Leuk dat je meer wil weten over Urbanstylz! Je bent bij ons op het juiste adres als dansen je passie is. Urbanstylz geeft danslessen aan alle leeftijden en niveaus in diverse stijlen. We geven lessen in Kidsswing, Hiphop, Urban, Clipdance, Afro, Dancehall en Streetdance. Iedereen is welkom bij ons We bieden een gezellige sfeer, gaan samen voor resultaat en hebben vooral veel plezier met elkaar.

Streetdance & hiphop 10 – 12 jaar: 13.00 – 14.30 uur !!!GEANNULEERD!!!
Streetdance & hiphop 7 – 12 jaar: 15.00 – 16.30 uur

Heel graag tot snel!

Contactpersoon: Hanneke Hinze

Top1Toys Speelwinkel

Leeftijd: 4 – 12 jaar
Tijd: 15.00 – 17.00 uur
Locatie: d’Outremont college

Roepen jouw ouders ook vaak dat je je kamer op moet ruimen? Geen paniek, je bent geen rommelkont, je bent juist enorm creatief! Bij de Speelwinkel gaan we daar wat mee doen. We hebben ruim 10 originele knutseltafels klaar staan, waaraan jij je helemaal mag uitleven. We gebruiken allerlei verschillende materialen. Met sommige zul je misschien nog nooit iets geknutseld hebben, maar dan helpen we je graag.

Helpende handen zoeken we altijd! Het is helaas niet toegestaan om uw kind aan de hand te begeleiden. Mocht u toch graag willen blijven, meld u aan als vrijwilliger en neem plaats bij één van de tafels. Vergeet niet een grote tas (met je naam erop) mee te nemen voor al je knutselwerken.

Contactpersonen: Camiël Brekelmans

Disco

Leeftijd: 4 – 7 jaar en 8 – 12 jaar
Tijd: 18.15 – 19.30 uur en 20.00 – 21.30 uur
Locatie: RKBS Olof Palme

Hou jij van lekker feesten en dansen op de muziek? Neem dan je vrienden mee, en kom naar de disco! Het thema is dit jaar “Foute party”. Trek daarom vooral het meest foute kostuum aan dat je in je kast hebt hangen! Laten we er weer een knalfeest van maken.

De kinderen blijven gedurende de activiteit binnen totdat ze door de ouders/verzorgers worden opgehaald. Ze hebben geen geld nodig voor consumpties er is onbeperkt limonade.

Disco 4 – 7 jaar: 18.15 – 19.30 uur
Disco 8 – 12 jaar: 20.00 – 21.30 uur

Contactpersoon: Bianca op den Kelder


Locaties en adressen activiteiten