Dinsdag 22 augustus

Sportochtend

Leeftijd: 6 – 12 jaar
Tijd: 09.00 – 11.30 uur
Locatie: DAK – Sportpark de Schroef

Op een leuke sportieve manier gaan we gezellig samen kennismaken met Atletiek.

Onder leiding van trainers en (jeugd)leden van Atletiekvereniging DAK uit Drunen gaan we een aantal atletiekonderdelen spelen.

Deze onderdelen zijn gebaseerd op Athletic Champs. Athletic Champs bestaat uit leerzame, uitdagende en aantrekkelijke activiteiten om op een leuke manier kinderen met de atletieksport kennis te laten maken. Je ervaart op deze ochtend hoe gezellig het is om samen te sporten en je hoe gezellig en sportief het er bij onze vereniging aan toe gaat.

Denk er uiteraard wel aan om comfortabele sportkleding en gym/sportschoenen aan te trekken.

Willen ouders/verzorgers helpen dan horen we dat graag op tijd via het vrijwilligers aanmeldformulier.

Contactpersoon: Marjolein van der Sanden

Proefjes

Leeftijd: 8 – 12 jaar
Tijd: 10.00 – 12.00 uur
Locatie: Kindcentrum Wereldwijs

Altijd al willen experimenteren en leuke proefjes willen doen? Of zet je thuis al de keukenkastjes op zijn kop om iets leuks te ontdekken?

Deze ochtend kun je zelf op een leuke en veilige manier proefjes doen. Op deze manier zie je hoe bepaalde stoffen op elkaar reageren en tot welke effecten dit kan leiden zonder dat het huis ontploft.

En bovendien kun je deze proeven ook thuis aan je ouders laten zien. En je steekt er op een leuke manier ook nog veel van op.

Contactpersonen: Maarten Bergmans

Padel

Leeftijd: 7 – 9 jaar en 10 – 12 jaar
Tijd: 13.00 – 14.00 uur en 14.00 – 15.00 uur
Locatie: Plaza Padel Waalwijk

Padel is de snelst groeiende sport van Europa! Met 9 indoorbanen is Plaza Padel Waalwijk dé plek voor liefhebbers van padel. Hier komt alles samen. Het sportief bezig zijn, veel spelplezier en een plek om elkaar te ontmoeten. Op onze plaza’s draait alles om bewegen en ontspannen. Alles zodat iedereen zich thuis kan voelen. We zien sport als een totaalervaring: leuk, lekker en levendig. Daarnaast kan iedereen padellen! Op allerlei verschillende niveaus en in verschillende leeftijdscategorieën, van jong tot oud. Voel je welkom en ontdek het toegankelijke plezier van de sport: Padel!

Padel 7 – 9 jaar: 13.00 – 14.00 uur
Padel 10 – 12 jaar: 14.00 – 15.00 uur

Contactpersonen: Bestuur

Top1Toys Speelwinkel

Leeftijd: 4 – 12 jaar
Tijd: 15.15 – 17.15 uur
Locatie: d’Outremont college

Roepen jouw ouders ook vaak dat je je kamer op moet ruimen? Geen paniek, je bent geen rommelkont, je bent juist enorm creatief! Bij de Speelwinkel gaan we daar wat mee doen. We hebben ruim 10 originele knutseltafels klaar staan, waaraan jij je helemaal mag uitleven. We gebruiken allerlei verschillende materialen. Met sommige zul je misschien nog nooit iets geknutseld hebben, maar dan helpen we je graag.

Helpende handen zoeken we altijd! Het is helaas niet toegestaan om uw kind aan de hand te begeleiden. Mocht u toch graag willen blijven, meld u aan als vrijwilliger en neem plaats bij één van de tafels.

Vergeet niet een grote tas (met je naam erop) mee te nemen voor al je knutselwerken.

Contactpersonen: Camiël Brekelmans

Disco

Leeftijd: 4 – 12 jaar
Tijd: 18.30 – 21.30 uur
Locatie: De Stulp

Wat is jouw mooiste glimmende glamour kleding? Kom je bij de Stulp lekker dansen en gek doen op de dansvloer? Wij zorgen ervoor dat er genoeg hippe maar vooral ontzettend leuke muziek aanwezig is. We hebben dit jaar niet 1, maar 2 DJ’s die draaien, speciaal voor jullie. Welke muziek kennen jullie?

De kinderen zijn gedurende de activiteit binnen. Als je je kind(eren) tussentijds op wilt komen halen kan dat rond 20.00. De kinderen kunnen alleen binnen worden opgehaald. Bij binnenkomst schrijft u uw telefoonnummer op een polsbandje die de kinderen om doen. Mochten ze tussendoor naar huis willen dan bellen we dat nummer.

De kinderen hoeven geen geld mee te nemen voor consumpties, er is genoeg lekkers en onbeperkt limonade. Indien allergieën van pas zijn, zou u dat ruim van te voren door willen geven?

Contactpersoon: Bianca op den Kelder en Marcella Willemse


Locaties en adressen activiteiten