Dinsdag 31 augustus

Sportochtend

Leeftijd: 6 – 12 jaar
Tijd: 09.00 – 11.30 uur
Locatie: DAK – Sportpark de Schroef

Tijdens deze Sportochtend gaan we gezellig samen kennismaken met Atletiek.

Onder leiding van (jeugd)leden en vrijwilligers van Atletiekvereniging DAK uit Drunen gaan we Athletics Champs-onderdelen spelen.
Athletics Champs zijn leuke, leerzame, uitdagende en aantrekkelijke activiteiten om met de atletieksport kennis te maken. Je kunt op deze manier zelf ervaren hoe de trainingen er aan toe gaan bij onze vereniging en hoe gezellig samen sporten is.

Uiteraard wel sportkleding en gymschoenen aantrekken. Mochten er nog ouders of familie willen helpen op deze ochtend dan kunnen zij zich ook aanmelden via het vrijwilligers aanmeldformulier.

Contactpersoon: Marjolein van der Sanden

Proefjes

Leeftijd: 8 – 12 jaar
Tijd: 10.00 – 12.00 uur
Locatie: BS Wereldwijs

Altijd al willen experimenteren en leuke proefjes willen doen? Of zet je thuis al de keukenkastjes op zijn kop om iets leuks te ontdekken?
Deze middag kun jezelf op een leuke en veilige manier proefjes doen. Op deze manier zie je hoe bepaalde stoffen op elkaar reageren en tot welke effecten dit kan leiden zonder dat het huis ontploft.

En bovendien kun je die je deze proeven ook thuis aan je ouders laten zien. En ook belangrijk je steekt er op een leuke manier ook nog eens veel van op.

Contactpersonen: Maarten Bergmans

Speelwinkel

Leeftijd: 4 – 12 jaar
Tijd: 13.00 – 15.00 uur
Locatie: d’Outremont college

Roepen jouw ouders ook vaak dat je je kamer op moet ruimen? Geen paniek, je bent geen rommelkont, je bent juist enorm creatief! Bij de Speelwinkel gaan we daar wat mee doen. We hebben ruim 10 originele knutseltafels klaar staan, waaraan jij je helemaal mag uitleven. We gebruiken allerlei verschillende materialen. Met sommige zul je misschien nog nooit iets geknutseld hebben, maar dan helpen we je graag.

Helpende handen zoeken we altijd! Het is helaas niet toegestaan om uw kind aan de hand te begeleiden. Mocht u toch graag willen blijven, meld u aan als vrijwilliger en neem plaats bij één van de tafels. Vergeet niet een grote tas (met je naam erop) mee te nemen voor al je knutselwerken.

Contactpersonen: Linda van der Heijden en Camiël Brekelmans

Hockey

Leeftijd: 4 – 5 jaar en 6 – 12 jaar
Tijd: 13.00 – 14.00 uur en 14.30 – 15.30
Locatie: MHCD

Wil je hockeyen wel eens uitproberen? Kom dan kennismaken met hockeyen bij MHCD Hockeyclub Drunen. Trainers van MHCD leren je allerlei trucjes en skills. En op het eind gaan we natuurlijk ook samen wedstrijdjes spelen.

Trek makkelijk zittende, sportieve kleding aan, een hockeystick mag je van ons lenen.

Kom je ook hockeyen?
Schrijf je dan snel in!

Hockey 4 – 5 jaar: 13.00 – 14.00 uur
Hockey 6 – 12 jaar: 14.30 – 15.30 uur

Contactpersoon: Carolien van Rooij

Film

Leeftijd: 4 – 8 jaar & 8 – 12 jaar
Tijd: 16.00 – 18.15 uur en 19.15 – 21.30
Locatie: Olof Palme

Ook voor dit jaar hebben we weer een gezellige film gepland. Wordt het een leuke lachfilm? Een avonturenfilm? Of een romantische film? Natuurlijk gaan we dat nog niet verklappen, maar we kunnen al wel zeggen dat het een hele leuke film gaat worden voor zowel de jongens als de meisjes.

Voor wat lekkers wordt gezorgd.

Film 4 – 8 jaar: 16.00 – 18.15 uur
Film 8 – 12 jaar: 19.15 – 21.30 uur

Contactpersoon: Camiël Brekelmans

Locaties en adressen activiteiten