Donderdag 1 september

Vossenjacht

Leeftijd: 4 – 9 jaar
Tijd: 08.30 – 10.15 uur
Locatie: OBS Jongleren

Geef je op voor de vossenjacht, ben je tussen de 4 en 9 jaar kom dat maar eens kijken of je mij kunt vinden. De vossen zijn verspreid in en rondom de wijk en sportpark de Schroef. Ieder jaar hebben we een ander thema. Meld jezelf aan en laat je verrassen welk thema het dit jaar word.

Wil je vader, moeder of kennis graag meehelpen geef ze dan op als vrijwilliger. Daar zijn we namelijk erg blij mee want zonder vrijwilligers kan het helaas niet doorgaan.

De vrijwilligers dienen na aanmelding zelf naar de activiteit te komen en worden vooraf niet gebeld.

Tevens zijn we op zoek naar enthousiaste mensen die zich als vos willen verkleden.  Je kunt je opgeven via ons formulier of vrijwilligers@jvvdrunen.nl.

Contactpersoon: Robert Aakland

Crearette

Leeftijd: 6 – 12 jaar, 6 – 9 jaar, 4 – 7 jaar en 8 – 12 jaar
Tijd: 08.30 – 10.00 uur, 10.30 – 12.00 uur, 13.00 – 14.30 uur en 15.00 – 16.30 uur
Locatie: OBS Jongleren

Crearette 6 – 12 jaar | 08.30 – 10.00 !!!Ter plekke inschrijven beperkt mogelijk!!!*
Crearette 6 – 9 jaar | 10.30 – 12.00 
Crearette 4 – 7 jaar | 13.00 – 14.30 !!!Ter plekke inschrijven beperkt mogelijk!!!*
Crearette 8 – 12 jaar | 15.00 – 16.30

Let op! Kom niet in je mooiste kleren: een shirt met korte mouwen is aan te raden.

Contactpersoon: Corine Hovenier

Lasergamen/schatzoeken !!!Ter plekke inschrijven beperkt mogelijk!!!*

Leeftijd: 8 – 12 jaar
Tijd: 8.30 – 10.00 uur en 10.30 – 12.00 uur
Locatie: Honderd BunderBos

Wat is er nou leuker dan lekker buiten met je vriendjes en vriendinnetjes spelen in het bos? Schakel elkaar uit met supervette laserpistolen of ga op zoek naar oude munten en sleutels met een metaaldetector.

Sessie 1 | wo 31/08 13.00 – 14.30 
Sessie 2 | 08.30 – 10.00 LET OP: DIT STAAT VERKEERD OP DE TICKET, DIT IS DE JUISTE TIJD!!!

Sessie 3 | 10.30 – 12.00 

Contactpersoon: Vacant

Judo

Leeftijd: 5 – 12 jaar
Tijd: 10.30 – 12.00 uur
Locatie: Sporthal Inmotion

Heb jij het altijd al leuk gevonden om lekker te stoeien op de speelplaats? Of wil je juist jezelf iets sterker maken? In dat geval zou je echt eens een keer een judo-les moeten volgen!

Dan leer je jezelf te verdedigen door de ander op de grond te krijgen en in bedwang te houden. Judo is een verdedigingssport.
Mocht je judo een beetje eng vinden, wees gerust: Judoka’s houden er altijd rekening mee om de ander niet expres pijn te doen.

Trek vooral een makkelijk t-shirt en een joggingbroek aan, zodat niemand krassen oploopt door dingen als knoopjes en gespen. Voor een judo jas en band wordt gezorgd.

Contactpersoon: Johan Koot

Midgetgolf

Leeftijd: 7 – 12 jaar
Tijd: 13.00 – 14.45 uur
Locatie: Honderd BunderBos

Met dit spel ben je juist de winnaar als je de minste punten hebt gescoord! Als je het balletje goed weet te mikken, golf jij de sterren van de hemel. Met 18 golfbanen heb je een flinke wedstrijd midgetgolf te spelen met elkaar.

Voor de winnaar van elke leeftijdsgroep is een prijs die tijdens de prijsuitreiking in de Stulp worden uitgedeeld. Dankzij de hulp van veel ouders verliep vorig jaar de organisatie uitstekend. Dus vragen wij ook dit jaar weer de hulp van een 10-tal ouders. Opgeven kan via het vrijwilligersformulier.

NB: Voor dit onderdeel is geen alternatief programma. Bij slecht weer komt het midgetgolfen dan ook te vervallen.

Contactpersoon: Vacant

Dance Mix !!!GRATIS!!!

Leeftijd: 7 – 12 jaar
Tijd: 15.00 – 17.00 uur
Locatie: Sporthal Dillenburcht

De dansworkshop is op de nieuwste muziek en dansen we volgens de laatste trends. Je hoeft nog niet op dansles te zitten om mee te kunnen dansen, iedereen kan meedoen.
Wij zijn dansschool Studio Max in Vlijmen. Voor jong en oud bieden wij elke dag in de week de tofste dans- en sportlessen aan. Klassiek ballet, hiphop, (street)jazz, dance mix, dance fit, alles kan bij ons!
Wij hebben er zin in, jullie ook? Tot dan!

De Dance Mix is dit jaar gratis, je krijgt het inschrijfgeld van €1,- na deelname aan de activiteit terug.

Contactpersoon: Hanneke Hinze

Maak kennis met 3 sporten

Onderstaande 3 sporten zijn samengevoegd tot één activiteit zodat je kennis kunt maken met 3 sporten. Je zult door de sporten heen rouleren gedurende de 2 uur dat deze activiteit duurt.

Basketbal

Leeftijd: 7 – 12 jaar
Tijd: 15.00 – 17.00 uur
Locatie: Sporthal Dillenburcht

Wil jij ook driepunters schieten als Stephen Curry? Of dunken zoals Michael Jordan?

Basketball Club Langstraat Shooters is een basketbalvereniging gevestigd in Waalwijk met leden uit Waalwijk en omgeving, waaronder ook uit Drunen. Zowel jongens als meisjes trainen en spelen competitie in één van onze teams.

Wil je eens proberen of basketball ook iets voor jou is, schrijf je dan in voor één van de clinics tijdens de Jeugd Vakantie Vreugd week in Drunen en kom lekker meedoen. We gaan dribbelen, passen, schieten, een paar spelletjes en sluiten af met een wedstrijdje.

Contactpersoon: Ron Hovenier

Badminton

Leeftijd: 7 – 12 jaar
Tijd: 15.00 – 17.00 uur
Locatie: Sporthal Dillenburcht

Je hebt het vast wel eens gespeeld met vriendjes of vriendinnetjes op straat of op de camping. Lekker tegen een shuttle aanmeppen en kijken hoelang je die in de lucht kunt houden. Dat is het leuke van badminton.

Maar heb je ook weleens een echte wedstrijd gespeeld? In de sporthal met een echt net en op een echt speelveld. Dan zul je zien dat badminton veel kracht, energie en inzicht vergt en nog veel leuker is dan je dacht.

Wil je dat ook eens proberen en uitleg krijgen van ervaren spelers, meld je dan aan. Mocht je geen badmintonracket hebben, dan kunnen wij daarvoor zorgen.

Contactpersoon: Johan Koot

Volleybal

Leeftijd: 7 – 12 jaar
Tijd: 15.00 – 17.00 uur
Locatie: Sporthal Dillenburcht

Dit jaar biedt volleybalvereniging Minerva tijdens de Jeugdvakantievreugdweek 2022 volleybaltrainingen aan.

Volleybal is een leuke teamsport voor jong en oud! Het is cool: je wordt fit, snel en lenig van de moves als duiken, set-uppen, blokken en natuurlijk smashen. En dat hoef je niet alleen te doen, want je staat met 4 spelers in het veld. Je kunt spelenderwijs volleybal leren. Kom het maar eens proberen op donderdagmiddag 2 september. Hierin leren we de kinderen worden de eerste beginselen van het volleybal.

Contactpersoon: Jos van de Ven

Pubquiz

Leeftijd: 8 – 12 jaar
Tijd: 18.00 – 21.00 uur
Locatie: RKBS Olof Palme

Ben jij de slimste thuis?
In een team van knappe koppen gaan jullie de strijd met elkaar aan. Jullie kennis wordt getest in verschillende rondes, van muziek tot sport, wat is jouw specialiteit?
Maar niet alleen jullie kennis komt aan bod, ook worden jullie getest in allerlei uiteenlopende uitdagingen. Denk hierbij aan koekjes sjoelen of wc-rollen stapelen.
Onder het genot van iets lekkers te eten en te drinken, doen jullie je best om alle vragen goed te beantwoorden en zoveel mogelijk spelletjes te winnen.
Daarmee scoor je punten voor jouw team!
Winnen jullie de hoofdprijs?

Wil je graag samen met een vriendje/vriendinnetje in 1 team, zorg dan dat jullie op tijd en samen binnenkomen.

Contactpersonen: Jolinde en Dirk den Braanker


Locaties en adressen activiteiten


*Zie de inschrijven pagina voor meer informatie.