Vrijdag 3 september

Kindermarkt

Leeftijd: 8 – 12 jaar
Tijd: 8.30 – 11.30 uur
Locatie: Centrum van Drunen

De kindermarkt gaat door! Heb jij nog wat spullen waar je niets meer mee doet en vind je het zonde om ze weg te gooien? Dan is de kindermarkt iets voor jou! Je krijgt een eigen plaatsje op de grond, waar je je spulletjes kunt verkopen. Je kunt alles op een kleedje of op een tafel uitstallen. Ongewijzigd: Heb jij nog wat spullen waar je niets meer mee doet en vind je het zonde om ze weg te gooien? Dan is de kindermarkt iets voor jou! Je krijgt een eigen plaatsje op de grond, waar je je spulletjes kunt verkopen. Je kunt alles op een kleedje of op een tafel uitstallen.

Contact persoon: Rob van Delft

Handbal

Leeftijd: 4 – 12 jaar
Tijd: 9.00 – 11.00 uur
Locatie: Sportpark FC Drunen

Wil je kennismaken met één van de leukste teamsporten? Nu heb je de kans om kennis te maken met veldhandbal en beachhandbal. Jullie krijgen van de spelers van Avanti uitleg over het spel en daarna spelen we onderling korte wedstrijdjes, zowel op het veld als in het zand.

Handbal vereist niet alleen snelheid en een goede balvaardigheid maar ook een goed samenspel en inzicht. Laat je aangenaam verrassen en schrijf je snel in!

Contactpersoon: Maikel Pijnenburg

Basketbal

Leeftijd: 8 – 12 jaar
Tijd: 13.00 – 14.15 uur
Locatie: Sporthal Wereldwijs

Wil jij ook driepunters schieten als Stephen Curry? Of dunken zoals Michael Jordan?

Basketball Club Langstraat Shooters is een basketbalvereniging gevestigd in Waalwijk met leden uit Waalwijk en omgeving, waaronder ook uit Drunen. Zowel jongens als meisjes trainen en spelen competitie in één van onze teams.

Wil je eens proberen of basketball ook iets voor jou is, schrijf je dan in voor één van de clinics tijdens de Jeugd Vakantie Vreugd week in Drunen en kom lekker meedoen. We gaan dribbelen, passen, schieten, een paar spelletjes en sluiten af met een wedstrijdje.

Contactpersoon: Ron Hovenier

Bootcamp (FysiX)

Leeftijd: 4 – 7 jaar en 8 – 12 jaar
Tijd: 10.30 – 12.00 uur, 13.00 – 14.30 uur en 15.00 – 16.30 uur
Locatie: Team Fysiotherapie

Heb jij zin om samen met je vriendjes eens lekker uit je bol te gaan, kom dan naar de “Bootcamp4Kids”.

Wat gaan we doen? Samen met je vriend(innet)jes je spieren lekker warm draaien zodat je ijzersterke spieren krijgt en een beresterke conditie.

Wat neem je mee of doe je aan? Goede zin en kleding waarin je lekker kunt bewegen en die vies en/of nat mag worden, datzelfde geldt ook voor je schoenen, een oude handdoek en droge kleding voor het geval dat…

LET OP: Door de lage hoeveelheid beschikbare plaatsen is reserveren hiervoor verplicht.

Bootcamp 4 – 7 jaar 2: 10.30 – 12.00 uur Reserveren
Bootcamp 4 – 7 jaar: 13.00 – 14.30 uur !!!VOL!!!

Bootcamp 8 – 12 jaar: 15.00 – 16.30 uur !!!VOL!!!

Contactpersonen: Jerry Penso en Tijn Benschop

Poppen- en berenbureau

Leeftijd: 4 – 12 jaar
Tijd: 14.30 – 16.00 uur
Locatie: De Zandley

Is jouw pop, beer of knuffel ziek, of heeft het ergens pijn? Kom dan met je vriendje naar het poppen- en berenbureau! Daar zitten hele lieve dokters en zusters die weten hoe ze jouw kameraadje weer helemaal kunnen opknappen!

Pak hem of haar goed in en kom naar het poppen- en berenbureau!

Het kan ongeveer 45 minuten duren vanaf het moment dat je binnen bent. Tot ziens bij het poppen- en berenbureau!

!!!LET OP: Er mag maar één ouder per huishouden mee met deze activiteit!!!

Contactpersoon: Geoske Stiefelhagen

Pijl en boog trefbal

Leeftijd: 10 – 12 jaar
Tijd: 18.30 – 19.15 uur en 19.30 – 20.15 uur
Locatie: Zwembad het Run

Vind jij het gaaf om samen met jouw vrienden en vriendinnen trefbal te spelen met pijl en boog? Dit is nu je kans!! Archery Attack wordt gespeeld met speciale foam-tops en masker om je gezicht te beschermen. Hierdoor is het 100% veilig! Je moet in beweging blijven om niet geraakt te worden, maar ook om pijlen te bemachtigen zodat je weer ten aanval kan gaan. Uiteraard kun je je ook verschuilen achter schotten op het speelveld.

Er kunnen per 45 minuten 12 kinderen meedoen. Vanwege de trekkracht van de bogen is het spel alleen geschikt voor kinderen van 10-12 jaar.

Groep 3 | 17.30 – 18.15 !!!GEANNULEERD!!!
Groep 1 | 18.30 – 19.15 !!!VOL!!!
Groep 2 | 19.30 – 20.15 !!!VOL!!! 

Contactpersoon: Jos van der Ven

Locaties en adressen activiteiten