Zaterdag 3 september

Speellekkerland

Leeftijd: 4 – 9 jaar
Tijd: 10.00 – 12.00 uur
Locatie: Olof Palme

Een ochtend vol leuke, uitdagende spelletjes die gegarandeerd ook nog wat lekkers opleveren! Sommige spelletjes speel je alleen, andere speel je met anderen samen. Je mag alleen komen of samen met je vriendjes, vriendinnetjes, broer of zus? Bij ieder spel kan je naast iets lekkers ook nog punten verdienen. Per leeftijdscategorie is er een leuke prijs te winnen.

Véél spelletjes betekent ook dat we hulp nodig hebben. Daarom zijn we erg blij als je ouders, opa/oma of vrienden ons komen helpen deze ochtend (graag aanmelden via het vrijwilligersformulier).

Tot ziens bij Speellekkerland!

Contactpersonen: Robert Aakland

Voetbal

Leeftijd: 6 – 12 jaar
Tijd: 13.00 – 14.30 uur
Locatie: FC Drunen

Heb je altijd al eens willen weten hoe het is om op een echt voetbalveld te voetballen? Kom dan naar deze voetbalmiddag van FC Drunen. We zullen jullie hier kennis laten maken met deze mooie sport.
Jullie krijgen deze dag een training en daarna mogen jullie ook nog een oefenpartijtje tegen elkaar gaan spelen. Bij FC Drunen gaat het niet om voetbal alleen maar we bieden de kinderen graag afleiding en plezier in een gezellige omgeving.

Van deelname aan deze activiteit zal je geen spijt krijgen! Graag tot ziens bij FC Drunen.

Contactpersoon: Leroy van der Mierden

Turnen

Leeftijd: 4 – 6 jaar en 7 – 12 jaar
Tijd: 13.00 – 14.30 uur en 15.00 – 16.30 uur
Locatie: Sporthal InMotion

Ben je altijd in beweging en sta je liever op je handen dan op je voeten?
Heb jij altijd al aan een brug willen zwaaien, over een balk willen lopen en willen springen in een bak met schuimblokken? Dan is dit de kans!
Op zaterdag 3 september is iedereen van harte welkom om kennis te maken met het turnen in onze turnhal in sporthal Inmotion.
Kinderen dienen sportieve kleding aan te trekken en tevens zijn schoenen met een harde zool niet toegestaan in onze zaal.
Hopelijk zien we je 3 september in onze turnhal!
Turnen 4 – 6 jaar: 13.00 – 14.30 uur
Turnen 7 – 12 jaar: 15.00 – 16.30 uur 
Contactpersoon: Peter van Son

Vreemde Vogels

Leeftijd: 4 – 12 jaar
Tijd: 15.00 – 17.00 uur
Locatie: Centrum Drunen

Ga je mee op ontdekkingsreis in Drunen? Je loopt in een groepje een route langs de etalages. Daarbij moet je goed opletten hoor, want in een aantal etalages zijn vreemde voorwerpen en letters terecht gekomen! Als je alle voorwerpen en letters gevonden hebt, kun je aan het einde van de route van de gevonden letters een woord maken. Ben je benieuwd of dat je lukt? Dan graag tot ziens bij Vreemde Vogels!

Bij deze activiteit loop je in groepjes, ouders die mee willen lopen mogen zich aanmelden via het vrijwilligers aanmeldformulier.

Contactpersoon: Robert Aakland en Rob van Delft

Prijsuitreiking / loterij !!!GRATIS!!!

Leeftijd: 4 – 12 jaar
Tijd: 19.00 – 20.30 uur
Locatie: De Stulp

Je hoeft jezelf voor deze activiteit niet in te schrijven!
Iedereen is van harte welkom. Hoe meer zielen hoe meer (vakantie)vreugd.
Na 2 jaar afwezigheid vindt er eindelijk weer een loterij plaats zoals we dat al jaren hebben gedaan. De lotjes worden aan het einde van iedere activiteit uitgereikt. Aan hoe meer activiteiten je deelneemt, des te meer lotjes je ontvangt en hoe meer kans je maakt op een prijs.

In 2019 was dit een groot succes. Wij waren blij met enorme opkomst van de kinderen die hadden deelgenomen aan de JVV week. Dit jaar zal de loterij plaatsvinden in de Stulp op zaterdag 3 september 2022. Kom dus samen met je ouders, grootouders, broertjes, zusjes en vrienden want misschien ben jij wel de winnaar. Ook de prijsuitreiking van verschillende activiteiten zal hier plaats hebben. De prijsuitreiking is van 19.00 – 20.30 uur.

Tot ziens en heel veel succes!

Contactpersoon: Camiël Brekelmans


Locaties en adressen activiteiten