Zondag 29 augustus

Jubileumactiviteit !!!na-inschrijven niet mogelijk!!!

Leeftijd: 4 – 12 jaar
Tijd: 10.30 – 16.30 uur
Locatie: Duinoord, Duinoordseweg 8, Helvoirt

Het is feest, we bestaan 65 jaar en dat vieren we bij Duinoord, een heel groot speel- en doe-paradijs, voor alle leeftijden. Je vindt er
een klimbos, springkussens, mini racebaan, laserschieten en een midgetgolfbaan etc.

Ook kun je er volleyballen, voetballen, je hebt er huisjes, een zandbak, en nog veel meer.

Bovendien is er op deze bijzondere dag gratis eten en drinken aanwezig.

Ben je tussen de 4 en 12 jaar en doe je mee aan minimaal 2 andere activiteiten* dan kun je jezelf hiervoor opgeven. Die andere activiteiten tellen niet mee voor de minimale 1 activiteit die vereist is voor JumpXL. Ook JumpXL telt niet mee voor deze activiteiten.

Let wel op! Er is een maximaal aantal kinderen die zich hiervoor kunnen opgeven. Geef jezelf daarom snel op want vol=vol!

Mensen die zich als vrijwilliger willen aanmelden zijn van harte welkom. Wij zijn opzoek naar begeleiders voor de groepjes voor 4 t/m 6 jarigen en vrijwilligers voor op de vaste posten in het park. Meer informatie en aanmelden kan hier.

Contactpersoon: Het bestuur van JVV Drunen

Vliegeren

Leeftijd: 4 – 12 jaar
Tijd: 18.30 – 20.00 uur
Locatie: RKDVC, Sportlaan 10

Bij het vliegeren wordt iedereen verwacht met een vlieger. Deze mag gekocht zijn, maar het leukste is natuurlijk een zelfgemaakte vlieger!

Een deskundige jury beoordeelt de vliegers en het vliegeren. Er zijn 3 prijzen per leeftijdscategorie te winnen. Wie weet win jij een leuke prijs.

Tot ziens bij het vliegeren!

Contactpersoon: Rob van Delft

Locaties en adressen activiteiten