Vragen/FAQ

Inschrijvingen (12)

Mijn kind heeft een andere achternaam dan ik (de ouder/verzorger die het kind inschrijft), wat moet ik in het inschrijfsysteem invullen?

In dit geval mag u bij het invullen van de naam en leeftijd i.p.v. alleen de voornaam ook de achternaam van het kind invullen. Dit doet u dan per activiteit en per kind elke keer. U vult bij uw eigen gegevens nog wel gewoon uw eigen achternaam in. Wij zorgen ervoor dat uw kind met de achternaam van uw kind op de lijst staat en niet met de achternaam van de inschrijvende ouder/verzorger.

Ik snap niet hoe het inschrijfformulier op de website werkt of heb er vragen over, kan ik hier ondersteuning bij krijgen?

U kunt voor vragen over het inschrijfformulier of bij eventuele fouten/(ver)storingen via het contactformulier contact opnemen met onze webmaster, hij kan u uitleg geven over het nieuwe inschrijfformulier en eventuele vragen beantwoorden.

Kijk eerst eventueel in de handleiding voor het inschrijven via het nieuwe inschrijfssysteem, hierin staan instructies voor het inschrijven m.b.v. het systeem.

U kunt ook onderstaande video instructie bekijken:

Wat zijn de manieren om te betalen voor de activiteiten tijdens de early-bird inschrijf periode?

U kunt tijdens deze periode alleen via iDEAL betalen.

U kunt via iDEAL betalen door op de website voor het inschrijven alle stappen te doorlopen en bij de betaling te kiezen voor iDEAL.

Na afloop zult u uw e-tickets ontvangen.

Wat zijn de manieren om te betalen voor de activiteiten bij het na-inschrijven?

Bij de inschrijvingen ter plekke is het mogelijk om zowel contant als  per pin te betalen.

Moet mijn kind uit Drunen komen om mee te mogen doen met de JVV week?

Alle kinderen mogen mee doen aan onze JVV week, daarvoor is het niet nodig om uit Drunen te komen of om in Drunen op school te zitten.
Bij het inschrijven wordt er wel gevraagd om de woonplaats, maar dat betekend niet dat uw kind niet mag deelnemen als hij/zij niet uit Drunen komt.

We vinden het juist leuk als er ook kinderen vanuit de omgeving van Drunen mee doen met onze Jeugd Vakantie Vreugd week, want hoe meer kinderen mee doen, hoe gezelliger het is.

Ik ben vergeten in te schrijven, kan mijn kind alsnog deelnemen?

Ja, dit is uiteraard nog steeds mogelijk. Zodra de online inschrijvingen voorbij zijn kan uw kind deelnemen voor €3,50 per activiteit deelnemen. Dit doet u door uw kind in te schrijven bij de inschrijftafel. Let wel op dat sommige activiteiten online uitverkocht kunnen zijn, kijk op onze inschrijvingen pagina om te zien welke activiteiten beperkt plek hebben. Ook hierbij is inschrijven nog wel mogelijk in sommige gevallen, meer informatie staat ook op die pagina.

Ik kan onverwacht niet voor één of meerdere activiteiten, kan ik mijn geld nog terug krijgen?

Dit is helaas niet meer mogelijk na de inschrijfperiode, omdat dan alles al verwerkt is. Tijdens de inschrijfperiode wordt dit per situatie bekeken, bij een door het bestuur beoordeelde goede reden is dit wel mogelijk.

Mocht u vragen hebben of het in uw situatie zeker willen weten, neem dan contact met ons op. Ook bij bijzondere omstandigheden raden wij dit aan, ook als de inschrijfperiode al voorbij is.

Is de inschrijf website en het betalen met iDEAL veilig?

Ja, deze pagina’s zijn allebei veilig. Wij vinden het vanuit Jeugd Vakantie Vreugd uiteraard ontzettend belangrijk dat alle door u ingevulde gegevens alleen binnen JVV gebruikt zullen worden. Daarom hebben we de inschrijfpagina beveiligd. Dit kunt u zien aan het groene slotje dat links van de URL in de adresbalk staat (in sommige browsers is deze helaas niet groen) en aan het feit dat de URL begint met https:// (wel in elke browser). De betalingen via iDEAL verlopen via een externe partij die hierin gespecialiseerd is (Mollie), ook deze partij gebruikt uiteraard alle beveiligingen zodat uw data en gegevens veilig aankomen en behandeld worden.

Ik had al tickets ontvangen maar krijg nu een nieuwe mail met (een) ticket(s)

Als u een bestelling heeft gedaan dan ontvangt u automatisch de ticket(s) vanuit het systeem. Het kan zijn dat ons iets opvalt, dat bijvoorbeeld twee keer dezelfde deelnemer ingevuld is of dat er iets anders niet klopt. Dan passen wij dit aan en sturen we de ticket(s) opnieuw. Wij willen u vragen om de nieuwe tickets te printen, dit zodat de ticket overeen komen met onze lijsten bij de inschrijftafel (voor als er geen barcode scanner bij die activiteit aanwezig is).

Een activiteit waarin mijn kind deel wil nemen is online uitverkocht, zijn er nog mogelijkheden om alsnog mee te doen?

Ja, er zijn bij deze activiteiten nog mogelijkheden om deel te nemen. Als er kinderen niet komen die wel ingeschreven zijn dan vullen we die plaatsen op met wachtende kinderen. Er bestaat dus ook een kans dat wel iedereen komt die al ingeschreven is, en dat je dus niet mee kan doen.

Ga naar de inschrijven pagina of pagina 25 van het boekje voor meer informatie.

Zijn alle activiteiten voor 4-5 jarigen gratis?

Dit jaar hebben we een proef waarmee een deel van onze activiteiten voor 4-5 jarigen gratis zullen zijn. Hierdoor kunnen kinderen in die leeftijd kennis maken met de vele activiteiten die we te bieden hebben. Welke activiteiten dit zijn en wat de voorwaarden van de proef zijn vind u op de pagina over deze proef.

!!!De 4-5 jarigen proef is alleen mogelijk tijdens de online inschrijvingen!!!

Waarom zijn al mijn e-tickets van vorig jaar niet meer te zien?

Deze tickets zijn verlopen en ze zijn dit jaar niet meer te gebruiken, daarom zijn ze door ons uit het systeem gehaald. Hierdoor kan er geen verwarring ontstaan.
Dit jaar zullen er uiteraard nieuwe e-tickets verkocht gaan worden.

Overige vragen (5)

Ik hoorde dat er prijzen gewonnen kunnen worden, wanneer weet ik of mijn kind prijs heeft?

Dit wordt bekend gemaakt tijdens de prijsuitreiking op zaterdag 17 augustus 2024. Deze zal plaats gaan vinden bij de Stulp vanaf 18:30. Hier worden ook de winnende loterij loten bekend gemaakt.

Als u hier niet aanwezig kunt zijn dan zullen wij in de week na de JVV week de prijzen op de opgegeven adressen afgeven (mits u in Drunen woont). Bent u die dag niet thuis, woont u buiten Drunen of hebben we uw adres niet dan kunt u met de webmaster een afspraak maken om de prijs op te halen.

Ik wil graag een foto vanuit het foto album downloaden, hoe kan ik dit doen?

Ga naar het foto album en ga vervolgens naar de foto die u wilt downloaden. Bovenin staat een diskette icoontje waarmee u de foto direct download.

Houd er rekening mee dat u de foto alleen mag gebruiken voor privé doeleinden. Deze mogen niet zonder schriftelijke toestemming van de stichting Jeugd Vakantie Vreugd Drunen worden verspreid of gebruikt voor andere doeleinden buiten het privé gebruik.

Waarom staan er advertenties op alle pagina’s van het boekje?

Om onze week te organiseren zijn wij afhankelijk van sponsoren en adverteerders. Advertenties staan natuurlijk altijd al in ons boekje en e-tickets, maar sinds dit jaar ook op onze website. Hoe meer bedrijven/organisaties bij ons adverteren hoe meer activiteiten we kunnen organiseren en hoe leuker de activiteiten zullen gaan zijn.

Heeft u interesse om te adverteren? Kijk dan hier voor meer informatie.

Zijn er dit jaar ook prijzen te winnen?

Ja, dit jaar zijn er zowel bij de activiteiten als bij de loterij prijzen te winnen. Prijzen gewonnen bij activiteiten worden binnen Drunen thuis afgeleverd als je niet bij de uitreiking aanwezig was, maar voor de loterij moet je wel aanwezig zijn om kans te maken.

Voor meer informatie zie de pagina over de loterij/prijsuitreiking.

Mijn kind heeft een kaartje gekregen voor de gratis loterij, wat kan ik hiermee?

Bij elke activiteit krijgen deelnemers een lot met twee dezelfde nummers. Bij de prijsuitreiking op zaterdag 17 augustus bij de Stulp wordt het linker nummertje ingeleverd en op dat moment doet dat nummer mee met de loterij en maak je daarmee kans op één van onze te gekke prijzen.

Aan hoe meer activiteiten je mee doet, hoe meer loten je hebt en hoe groter de kans is dat je een prijs wint.

Voor meer informatie verwijzen we u door naar onze loterij pagina.

 

Activiteiten (3)

Ik wil graag als vrijwilliger meehelpen, waar kan ik me aanmelden?

We vinden het heel erg leuk als u ons mee komt helpen als vrijwilliger. Zonder vrijwilligers kan Jeugd Vakantie Vreugd namelijk niet doorgaan. Inschrijven als vrijwilliger kan via het vrijwilligers aanmeldformulier of door te mailen naar vrijwilligers@jvvdrunen.nl. We hebben ook wat vacatures open staan, mocht u daarin geïnteresseerd zijn.

Ik heb een vraag over een activiteit, bij wie kan ik terecht?

Als u een specifieke vraag over een activiteit heeft dan kunt u contact opnemen met de organisator van de desbetreffende activiteit. Dit kunt u doen via het contactformulier organisator.

Heeft u een algemene vraag over Stichting Jeugd Vakantie Vreugd Drunen, neem dan contact op met het bestuur via het contactformulier.

Waarom is JumpXL duurder dan de andere activiteiten

JumpXL is voor ons als stichting een dure activiteit. Om hier zoveel mogelijk kinderen aan deel te kunnen laten nemen moesten we helaas de prijs voor deze activiteit verhogen. We hopen op uw begrip hiervoor.