Vrijwilliger

Al jaar organiseren wij als stichting Jeugd Vakantie Vreugd Drunen (JVV) in de laatste week van de schoolvakantie allerlei speel- en doe activiteiten voor alle kinderen van de basisscholen in Drunen en omgeving. Wellicht heeft u als kind zelf deelgenomen aan een JVV-week.

Om deze activiteiten voort te kunnen zetten is JVV op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die zich in willen zetten als organisator van een activiteit of als spel begeleider in de JVV-week. Als spelbegeleider wordt van u verwacht dat u helpt bij een of meerdere spellen gedurende de week. De tijd die u hieraan besteedt is dan minimaal een ochtend, middag of avond. Als organisator van een activiteit (leiding) organiseert u een activiteit gedurende de JVV week. Ook worden er voor de leiding 2 keer per jaar vergaderingen gehouden.

Nieuwe ideeën voor activiteiten zijn altijd welkom. Het is ieder jaar weer leuk om de vele vrolijke gezichten van de kinderen te zien. Dan weet je waarvoor je het doet. Vooral voor de kinderen die niet op vakantie kunnen gaan is het belangrijk dat stichting Jeugd Vakantie Vreugd Drunen blijft doorgaan.

…maar daar hebben wij u wel bij nodig!

Iedereen die graag wil helpen bij een activiteit kan dit op het onderstaande formulier vermelden of contact opnemen met de bestuursleden.


Gebruik alleen nummers (bijv. 0612324444)

Mocht het formulier niet werken/lukken dan mag u ook mailen naar vrijwilligers@jvvdrunen.nl