Aanmelden vrijwilliger jubileumdag Duinoord

We hebben voldoende vrijwilligers voor deze activiteit, bedankt voor alle reacties. Iedereen die zich opgegeven heeft krijgt z.s.m. bericht of je ingezet bent.

Heeft u interesse om ons te ondersteunen tijdens de jubileumdag en mee te gaan naar Duinoord? Meld u dan aan via onderstaand formulier.

Gedurende deze dag hebben we veel vrijwilligers nodig voor twee verschillende taken:

Begeleider van een groepje 4-6 jaar:

Deelnemers van 4-6 jaar worden door ons opgedeeld in groepjes waarin ze door het park gaan lopen. Deze groepjes worden begeleid door twee vrijwilligers per groepje en de groepjes bevatten maximaal 8 kinderen per groepje.
Let op: we zullen ouders die zich opgeven hier niet bij hun eigen kind(eren) indelen.

Post in het park:

Deelnemers van 7 – 12 jaar lopen los door het park heen. Ze krijgen van ons ook een eigen polsbandje waardoor ze te herkennen zijn als deelnemers van de JVV activiteit. Om overal toezicht te houden hebben we een 5-tal vaste posten op het park (klimbos, lasergame, midgetgolf, voedselbuffet en trampolines) waar we vrijwilligers hebben staan die zo toezicht kunnen houden en aanspreekpunt kunnen zijn voor de deelnemers. Deze posten rouleren uiteraard en er is ook altijd een moment van pauze waarop deze vrijwilligers zelf gebruik kunnen maken van de faciliteiten die Duinoord aanbied.

In onderstaand formulier kan een voorkeur aangegeven worden voor een taak, we proberen hier uiteraard zoveel mogelijk rekening mee te houden maar we kunnen niks beloven.

We verwachten veel aanmeldingen, mochten er meer vrijwilligers aangemeld worden dan nodig zijn bij de activiteit dan zullen we willekeurig uitloten.

Voor vragen mag u mailen naar webmaster@jvvdrunen.nl.